#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti -157 : Gündüzsefası || Sarah Jio

26 Aralık 2014 Cuma

Okudum Bitti -157 : Gündüzsefası || Sarah Jio





                                        Herkese merhaba. Kış Okuma Şenliği 'nin ilk kitabıyla sizlerleyim. Sarah Jio 'nun çıkan diğer kitaplarını da severek okudum. Favorim Yağmur Sonrası. Diğer kitap yorumlarıma da buradan ulaşabilirsiniz.


                                       Ada , geçirdiği kötü günlerden ve üzücü anılarından uzaklaşmak için NewYork 'u , işini bırakıp , Seattle 'da yüzen bir ev kiralar. Ada 'nın yaşadıklarını okurken , eş zamanlı olarak geçmişe uzanıp Penny 'nin yaşadıklarını da öğreneceksiniz. İkisinin de benzer hayatları , Sarah Jio tarzıyla ,  diğer kitaplarda olduğu gibi akıcı bir şekilde anlatılmış. 


                                      Gece geç saatte başladığım kitabı , iki oturuşta bitirdim , uykuma yenilmeseydim , ilk oturuşta da biterdi. Kitapları çıktıkça sevindiğim , keyifle okunan , yormayan bir yazar Sarah jio. Okuma hızımın düştüğü dönemlere denk gelirse resmen doping etkisi yapıyor , hiç okumadıysanız bir şans verin. Benim en sevdiğim kitabı  Yağmur Sonrası ( yazısı burada) güzel bir başlangıç olabilir. Mart Menekşeleri de çok hoştu.  

Son Kamelya yorum için şuraya

Böğürtlen Kışı için buraya bakabilirsiniz.





...  '' Artık hiçbirinin önemi yok. Okuldaki bir sanat projesi üzerinde var gücüyle çalışan, ama onu evine getirdiğinde gösterecek kimsesi olmayan bir çocuk gibi hissediyorum.''



... '' Yağmur için ne derler bilirsin,'' diyerek gülümsedi Dr. Evinson. ''Tanrı'nın gözyaşları.''



...O geceyi düşünerek olanları olduğu gibi yazdım...Ve hayatın en güzel yanlarının, en karanlık anlardan nasıl doğduğunun nasıl farkına vardığımı da...



... '' Mutluluk büyümene yardım etmez. Bunu sadece mutsuzluk yapar. ''



... Jimmy sütünden bir yudum alarak gülümsedi. '' Ben ateist değilim,'' dedi birden.
     ''Öyle mi?''
     Başını sallayarak onayladı. ''Çünkü beşinci yaş günümün gecesinde, beni koruyacak bir melek için dua etmiştim.'' Sütünü yudumladıktan sonra, sütten bıyığıyla bana baktı. '' Ve Tanrı seni gönderdi.''







  
    
                                                                                       ARKADYA YAYINLARI
                                                                                     Çeviren : Duygu Parsadan
                                                                                                   Ekim 2014
                                                                                                    360 Sayfa

3 yorum:

  1. bu yazarın tüm kitapları bir harikaaaa bu kitaba yeni başladım okuyanlar sonu hayal kırıklıgı dediler ama merakla bekliyorum bakalım nasıl son yazılmıs ;)

    YanıtlaSil
  2. Kitabı mitabı boşverdim bu güzellik ne yahu!! Offff maşallah ki, 41 kere maşallah dedim kendi kendime, oy oy oy buna yumulup mıncıklamalı patilerini filan kedinin resimlerini daha sık koy asabi bakireciğim, maşallah deyin diye not da düşmeyi unutma! :) öp benim için:)

    YanıtlaSil
  3. sarah jio yu bende çok beğeniyorum harika bir yazar benim favorim böğürtlen kışı gündüzsefasında yakında okumak istiyorum yorumunuzu da okuyunca iyice meraklandım :)

    YanıtlaSil