#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti -160 : Hayatın Anlamı || Tolstoy

31 Aralık 2014 Çarşamba

Okudum Bitti -160 : Hayatın Anlamı || Tolstoy





                       Herkese merhaba , senenin dökümünü yapmadan önce okunup , yorumlanmayı bekleyen kitapları aradan çıkarmam lazım. Aslında iki gündür hasta olmasaydım , hepsini yapar üstüne de bir kitap daha bitirirdim ama çok fena soğuk algınlığım var , boğazım çok kötü , öksürükten uyuyamıyorum.  Neyse uzatmadan kısaca kitaptan bahsedeyim.




                     Tolstoy sevdiğim ve lise dönemlerimde severek okuduğum bir yazar. Blogumda pek bir kitabı yok , bu yüzden klasikleri mümkün olduğunca yeniden okumaya çalışacağım. Hem hikaye sever hem Tolstoy sever biri olarak , keyifle okuduğum kitaplardan oldu. Daha önce Sevgi Neredeyse Tanrı oradadır ismiyle ortak hikayeleri olan farklı bir kitabı daha okumuştum. 



Bu kitaptaki öyküler ise;

Hayatın Anlamı
Nerede Sevgi Orada Allah
Üç Soru
İnsan Ne İle Yaşar ?
Aydınlık Varoldukça , Aydınlıkta Dolaşın
Allah Gerçeği Bilir Ama Geç Söyler
Gerçek Mutluluk
Irgat Emelyan ve Davul
En Büyük Ceza
İki Kardeş ve Altın
Küçükler Büyüklerden Akıllı Çıktı
Üç İhtiyar



                          Tanrı yerine Allah kelimesinin kullanılması biraz garip geldi , ufak tefek pürüzler hariç , keyifli bir okuma oldu kısaca.








                                                                ARKHE YAYINLARI
                                                               Çeviren: Ersin Yıldırım
                                                                            2003
                                                                        175 Sayfa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder