#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti- 107: Kağıttan Kalpler || Courtney Walsh

28 Aralık 2015 Pazartesi

Okudum Bitti- 107: Kağıttan Kalpler || Courtney Walsh





                              Herkese merhaba. Arkadya Yayınları 'nın son şekeri Kağıttan Kalpler 'i duydunuz mu? İnstagram üzerinden #kalbinigöster diyerek siz de güzel fotoğraflarınızı paylaşabilir, birbirinden güzel fotoğraflara bakabilirsiniz. 



 ' Belki de yok olan hayaliniz sizi mutluluğa götürecektir... ' diyor kitabımız. Biraz biraz okuyayım diye elime aldığım da farkına bile varmadan epey büyük bir kısmını okuduğum, tatlı bir hikaye.  Bir kere bir kitapevinde geçiyor büyük bir kısmı ve okurken keşke ben de orada oturup, bir kahve içebilseydim demeden edemedim. Aşık değilseniz , aşık olma isteği uyandıracak bir kitap.








    Abigail'in hayatın zorluklarına ve yaşadığı kayıplara karşın tutunduğu tek dalı kitabevidir.  Bilinmezliklerle dolu genç doktor Jacob 'un kasabaya gelmesiyle işler biraz karışır. Abigail 'in tek düze ve kısmen sıkıntısız hayatı , stres bombardımanına tutulur. Birbirlerine rakip olan ikili , adeta bir savaşın içine girerler. Üstelik tüm kasabayı ikiye bölecek bir savaş.


Büyük aşklar nefretle başlar derler ya, işte bu savaş da aşka dönüşecek mi ? Kağıttan kalplerin sırrı ne ? 


Bu soruların cevabını öğrenmek ve içinizi umutla dolduracak keyifli zamanlar geçirmek için bu kitabı okuyun derim.









... Sessizlik eski yaraları nasıl da iyileştiriyordu.




... Jacob 'ın tezgahın öteki köşesine ilerleyişini seyreden Abigail 'in gözleri kısıldı. Zengin işgalci acaba ne sipariş etmişti? Her ne sipariş ettiyse siparişi için ondan para almayacaktı, belki çekip gider de binayı ona bırakırdı.




... Kitaplarda okuduğu türden aşk var olmayan bir şeydi. Bundan şüphe etmeyecek kadar uzun yaşamış, yeterince kalp kırıklığı tecrübe etmişti. Öyle ki Abigail artık aşka inanmanın mantıklı olup olmadığını merak eder olmuştu.





... Betsy ve Justin uykuya daldıktan sonra Abigail annesinin yanına dönmüş ve ilk kez kırık bir kalbin insanın ruhunu nasıl söküp aldığına tanık olmuştu. Sanki yüzünden çekip çıkarılmış gibiydi. Sanki biri Teensy 'nin yüreğine elini sokmuş ve ruhunu ondan söküp almıştı.




... Onu belli bir mesafeden gören herkes, adamın iyi biri olduğunu düşünebilirdi. Kimse onu hayal katledicisi olarak düşünmezdi.






... Birinin gerçekten seni sevmesine izin vermek zor olmalı, diye düşündü. Sevilmek istediğini kabul etmek de öyle. Özellikle de kalbin kırıldıktan sonra.






... En iyi aşk hikayeleri bile kusurludur, affedişler içerir ve zordur; ama er ya da geç mutluluğa ulaşırlar. Bir hikayeyi aşk hikayesi yapan bunlardır. 









ARKADYA YAYINLARI

Çeviren: Buse Barış
Aralık 2015
454 Sayfa











2 yorum:

  1. Bende su anda kağıtdan kalpleri okuyorum. Daha yeni başladım ancak bir çırpıda bitecek gibi gözüküyor. Yorumunu da çok beğendim. :)

    YanıtlaSil