#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 69 : Aylardan Aşk || Meral Kır || Konuşan Kitaplar ile Blog Turları || YORUM

15 Haziran 2014 Pazar

Okudum Bitti - 69 : Aylardan Aşk || Meral Kır || Konuşan Kitaplar ile Blog Turları || YORUM



Müptelâ Yayınları
 

                                         
                               Daha önce alıntılarını (burada) paylaştığım kitabımızın yorumuna sıra geldi. Öncelikle hatırlatayım çekilişimizin bitmesine çok az kaldı. İmzalı olarak okumanın keyfine varmak için buradan , rafflecopter ile çekilişimize katılabilirsiniz ya da Konuşan Kitaplar facebook sayfamıza uğrayabilirsiniz ,  herkese bol şans .









                                            Tanem , mükemmel bir ailesi ve hayatı olan , varlıklı bir ailenin çok kıymetli kızıdır.  Çok önemli bir toplantısının olduğu gün , her şeyi apar topar bırakıp giderken  bir kaza geçirir ve bundan sonrası adeta Tanem 'in miladı olur . İki sene boyunca hastanede bilinci kapalı olarak yatar , genç ve yakışıklı beyin cerrahı Yağız iki sene boyunca her anını Tanem 'in baş ucunda geçirir , onu hayata bağlamak için insan üstü bir çaba harcar. 

                                            Tanem 'in iyileşmesi tüm ailesini bir kazada kaybeden Yağız için derin anlamlar da taşır , hem kendi tedavi yöntemini uyguluyor olması , hem de zamanla Tanem 'in ailesine duyduğu yakınlık durumu daha da özelleştirir.  

                                          Tüm çabalara rağmen  giderek azalan umuda inat , uyuyan güzel bir gün uyanır ve artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Tanem için her şey koyu bir karanlıktadır , ne o kötü günü ne de ailesini hatırlamaz. Hafızasının yerinde olmaması kalbinin olmadığı anlamına gelmez ve kalbini yakışıklı ama mesafeli doktorumuza kaptırır , bundan sonra kah umutsuzluğa kah mutsuzluğa düşer ama vazgeçmez. 

                                          Yağız , çocukluğundan beri arkadaşı olan Doruk ile aynı evde yaşamaktadır ve Doruk ile Tanem 'in ablası Asya 'da kötü bir şekilde  tanışırlar ama  ne demişler:  nefretten aşk doğabilirmiş. Doruk 'a sinir olduğumu söylemeden edemeyeceğim. Devam kitapların da gönlümüzü alır mı bilemem ama , şu an tam saçı başı yolunacak bir durumda. 


                                          İnişli çıkışlı , her duyduğu barındıran Tanem ve Yağız cephesini okurken , onlardan hızlı yaşayan Doruk ve Asya aşkına da şahit olup , Ahmet ve Sena cephesini de merak ediyorsunuz. Devamını merakla bekliyorum yani :) 


                                         Kitabın kapağının , ayracının güzelliği zaten görünüyor , bir de iç kısımlarının  güzelliği görmelisiniz. Her aydan önce rengarenk sayfalarla , o aya dair güzellikler sunulmuş , bayıldım . Çok şeker.






... Bir aradayken birbirlerine sadece acılarını , çaresizliklerini ve korkularını hatırlatıyorlardı. Ve kimse elini taşın altına koymuyordu. Bu öyle bir taş ki ya cehennem ateşiyle yakacak ya da cennetten bir köşe vaat edecekti.




... Herkes susmuş , her şey donmuş , zaman durmuştu sanki. Dökecek gözyaşı , dayanacak güç kalmamıştı. Bu , ıstırabın su yüzüne çıktığı andı; bu, vazgeçmekle kavuşmanın çakıştığı yerdi.



... Karşılıklı oturmuş iki kişi.  Bakınca imzaları atmak için son pürüzleri halletmeye çalışan iki ortak. Asıl olansa ortaya dökülmeyi bekleyen gerçeklere hazır olmaya çalışan iki sevgili, ama birbirlerinden uzak. İlk dokunan kaybedecek.





                        Ve turumuzun son gününü bombalarla kapatıyoruz.

Super  Six  Sunday yazısı için Kördüğüm Hayaller 'e 

Yazar ile söyleşi için Yorum Durağım 'a 

Küçük Kız 'ın efsanevi cast çalışması için  Küçük Kız 'ın Büyük Kütüphanesi 'ne uğramayı unutmayın.








                                                    MÜPTELÂ YAYINLARI

                                                        1. Baskı Haziran 2014
                                                                  576 Sayfa















2 yorum:

  1. takibe aldım sizi; çekiliş var beklerim; handannkaleminden-handan.blogspot.com.tr/2014/06/bu-cok-ozel-tak-sizin-olabilir.html

    YanıtlaSil
  2. takipteyim blogumu yeni açtım sizde takip ederseniz çok memnun olurum :) http://birkitapbinmutluluk.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil