#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Nuxe Eau Demaquillante Micellaire Aux 3 Roses || 3 Güllü Makyaj Temizleme Suyu ( Bence En İyi Makyaj Temizleyicisi )

7 Aralık 2014 Pazar

Nuxe Eau Demaquillante Micellaire Aux 3 Roses || 3 Güllü Makyaj Temizleme Suyu ( Bence En İyi Makyaj Temizleyicisi )







                      Bu ürün epey uzun süredir bendeydi , çok severek kullandım. Küçük boy olmasına rağmen epey bereketliydi , ambalajı değişmiş. Bendeki 100 ml. En kısa zamanda 200 ml olanı almaya çalışacağım. 


Yüz, göz çevresi ve dudaklarınız için tasarlanmış ve çiçek suları ile formüle edilmiş olan temizleme solüsyonudur. Misellar solüsyon formunda olan ürün, cildi nazik bir şekilde kurutmadan temizlemeye ve yumuşaklık kazandırmaya yardımcıdır. Paraben içermeyen formülü gözeneklerde tıkanmaya da neden olmaz. Cildinizi kir, yağ fazlası ve makyaj artıklarından temizlemeye yardım eder. 










     Gül çiçeği suyu(kırmızı, siyah ve beyaz gül), yeşil çay özü, nazik misel yüzey-aktif maddeler içeriyormuş.

           Yüz, göz çevresi ve dudaklar için makyaj temizliğinde kullanılabilir.
            Paraben içermez.
            Mis gibi gül kokusuna sahiptir.
            Cildin pH dengesini bozmaz.
            %90 doğal içeriklerden oluşur.




                                            Benim klasik ve en sık kullandığım makyajım , yoğun eyeliner , kat kat rimel ve göz içine de kalem şeklinde. Tamamlayıcı ruj favorim kırmızı olsa da değişebiliyor , yani hafif makyaj yapan biri olmamama rağmen tek pamukla kat kat rimeli , harika çıkaran , çok güzel kokan bir temizleyici. Elimde farklı iki markanın yarım şişeleri var , biterse mutlaka alınacak , çünkü bayılıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder