#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti- 161: İyi Adam || Federico Axat

1 Aralık 2017 Cuma

Okudum Bitti- 161: İyi Adam || Federico Axat




           Kitap seven herkese merhaba. Günün kitabı Domingo Yayınları'ndan. Kitabı elime alınca bırakamadım. Okumaya başlamadan kitabın kapağının dokusuna bayıldım. Kadife gibi yumuşacık. Okşama isteği uyandırıyor, kedi gibi. :) 

         Son zamanlarda okuduğum güzel kitaplardan biri oldu İyi Adam. Kurgu çok güzel, anlatım çok iyi. Merakla, büyük bir keyifle okudum. Arka kapakta  ''Yakında beyaz perdeye aktarılacak,'' diyor. Çok güzel olacağını düşünüyorum.



       Ted'in güzel bir hayatı var. Eşi, işi, çocukları... Buna rağmen intihar etmek üzeredir. Planları yapar, tam intihar edeceği gün gizemli bir adam çok iyi bir teklifle kapısını çalar. Ondan sonrası zaten bolca kafa karışıklığı. Tam kafamda bir şeyler netleştirmişken yine kafamı karıştıran bir şekilde ilerledi. Hatta bitirdikten sonra da kafa karışıklığım devam etti. Kafamda tilkiler değil fareler dolanıyor. :) 






''İnsan zihni sihirli bir kutu... Bir sürü numarası var. Ne yapıp ediyor, seni uyarmanın bir yolunu buluyor. Sana çıkış yolu da gösteriyor. Bir kapı...''



''Rüyalarımın gerçekleşmeyeceğini bilecek kadar yaşlı, onları unutmayacak kadar gencim...'' 




DOMİNGO YAYINLARI

Çeviren: Mehmet Gürsel
Ağustos 2017
378 Sayfa









         

5 yorum:

  1. kitabın kapağından bahsedince Marslı'nın kapağı geldi aklıma, ona da dokundukça dokunası geliyordu insanın :D okuma hızına yetişemiyorum valla maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu da bir kitapçıda falan bir elleyeyim. :)) Teşekkür ederim.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. www.angelsdia.com adresine de beklerim.

    YanıtlaSil
  4. şimdi bitirdim. Son sahne avukat ve Laura kitap imzalarken konuşmaları akıl karıştırıcı...:)

    YanıtlaSil