#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 82: Bikini Mevsimi || Sheila Roberts

5 Temmuz 2014 Cumartesi

Okudum Bitti - 82: Bikini Mevsimi || Sheila Roberts



derinkitap



                                         Eğlenceli , hafif bir romantik komedi tadında , bir günde okunup bitirilecek bir kitap. Ben Okuma Şenliği yaz kategorisi için seçtim.


                                         Erin , düğününe hazırlık yapmak için göl kenarındaki Heart  Lake 'a döner . Erin gelinliğine sığamadığını farkedince paniğe kapılıp , arkadaşları Angela , Megan ve Kizzy ile düzenledikleri Yemek Kulübü'nden ayrılmaya karar verir. Buluşup , harika yemekler ,tatlılar yapıp , yiyerek zayıflayamayacağını düşünür. Arkadaşlarının da benzer sorunları olunca yemek yeme etkinliklerini bir nevi spor ve diyet etkinliğine dönüştürürler.  Böylece kendi aralarında Bikini Diyet Kulübü'nü kurarlar , amaçları hem zayıflamak hem de birbirlerine bu zor süreçte destek olmaktır.  Böylece bu dört farklı kadının , hem özel hayatlarını hem de zayıflama mücadelelerini yüzeysel de olsa okuyoruz ve eğleniyoruz.

                                         Düğün mü? Asıl eğlence orada. Tam mevsimlik basit , kafa yormayan bir kitap. Migrenim varken bana iyi geliyor , düşündürmeyen kitaplar :)






...  Erkekler yiyip şişmanlamazken kadınların iyi görünmek için bu kadar zahmete katlanması hiç adil değildi.


... Her şeyin hayatla bir bağlantısı var, diye düşündü Kizzy. Bir kadın her türlü başarıya imza atmış olabilirdi, fakat eğer kendiyle mutlu değilse her şey boştı.






                                                                                        DERİN KİTAP

                                                                Çeviren : Gülgün Kozan
                                                                           Mart 2012
                                                                             311  Sayfa



10 yorum:

  1. Merhaba oncelikle kitap okuma hızına ve kitap secimlerine hayran oldugumu soylemek istıyorum: ) benim sormak istedigim bir sey var uzun zamandır kitap almak icin guvenilir bir site arıyorum da acaba senin alısveris yaptıgın ve hic sorun yasamadıgın siteler var mı cevap verirsen cok mutlu olurum: )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşadığım en büyük sorun bekleme oluyor bazen :) İdefix ve Kitapyurdu 'nda hiç olmadı. 1 kere D&R 1 kere İdefix defolu kitap gönderdi , değiştirdim. 1-2 kere stok yüzünden iptal olan kitaplarım oldu hem D&R da hem diğerlerinde .

      Sil
    2. Parça parça yazdım kusura bakma :) Ben çok seviyorum online kitap alışverişini :) Tavsiye ederim.

      Sil
  2. Teşekkür ederim. Kitapyurdu, D&R, İdefix, Okuoku , Kitap Sihirbazı , İlknokta sık alışveriş yaptığım siteler . İndirimleri takip ediyorum genelde ve kredi kartıyla alışveriş yapıyoruz hiçbirinde sorun olmadı (bu konuda ).

    YanıtlaSil
  3. Tesekkurler ben idefixten alısveris yapmayı dusunuyorum ama kredi kartım yok ve havale ile kitap alacagm o yuzden guvenilir mi acaba: )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kredi kartıyla sorun olmuyorsa , havale ile de olmaz , zaten İdefix müşteri temsilcileri hemen geri dönüş yapıyorlar.

      Sil
  4. peki yardımın için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Görseller de çok güzelmiş, paletli kıza bayıldım :) Merak ettiğim bir kitap benim de, zaten ya yazlık bu kitap ya migrenlik. Ben de başım ağrırken ağır kitaplar okuyamıyorum. Geçmiş olsun :(

    YanıtlaSil