#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti- 137: Gece | Yoldaki Büyük Serüven || Fulya Yılmaz

14 Kasım 2018 Çarşamba

Okudum Bitti- 137: Gece | Yoldaki Büyük Serüven || Fulya Yılmaz



              Kitap seven herkese yeniden merhaba. Bu ara bolca çocuk kitabına maruz kalacaksınız. (Hem zaten Dünya Çocuk Kitapları Haftası bu haftaymış.) Bence ne mutlu. :) Hepsini yakın geçmişte okudum ama bloga yazmaya üşendim. Okurken çok keyif aldığım için hatıra kalsın diye buraya da ufak notlar yazayım dedim. Çocuk kitabı seviyorsanız ya da çocuğunuz varsa çok tatlı hediye olur bence.

          Çok tatlı bir kitap olmuş. Sokakta yaşam mücadelesi veren hayvanların yaşadıklarını az da olsa anlamanızı da sağlayabilir. Hem hayvan sevgisi diğer tüm güzellikler gibi küçük yaşta öğrenilir. O yüzden böyle kitaplar daha çok olsun. Bütün çocuklar hayvanları sevsin. :) Onlara hayvanlardan korkmayı değil, onları sevip kollamayı öğreten ebeveynlere sonsuz saygılarımla.

            Kahramanımız Gece tatlı mı tatlı bir köpek. Kardeşlerinden, annesinden ayrı düşmesine rağmen küçük bir çocuğun dünyasına ışık oluyor, mutlu ediyor onu. Bu uzun serüveninde Gece'nin peşine takılmak çok güzeldi. Sevin lütfen hayvanları. En azından bir sokak köpeğini, kedisini okşayın. Sevgi çok güzel bir şey.






''İnsanları tanımak ne kadar zormuş. Biri bize zarar vermeye çalışırken diğeri bizi koruyor. Biri yemek artıklarını bile bize vermek yerine çöpe atarken biri elindeki yiyeceği bizimle paylaşıyor. Tüm bunlar çok karışık...''




FİNAL KÜLTÜR SANAT YAYINLARI

1. Baskı Mayıs 2018
136 Sayfa


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder