#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti- 140: Ölüm Yarışı || John Dixon

2 Kasım 2017 Perşembe

Okudum Bitti- 140: Ölüm Yarışı || John Dixon




                Kitap seven herkese merhaba. Günün kitabı Ölüm Yarışı. Serinin ilk kitabı Ölüm Adası'nı severek okumuştum. Hakkındaki yazım için tık tık.  

             İlk kitapta Ölüm Adası'nda tutsak olan Carl, artık bir Feniks Gücü askeridir. Vücuduna yerleştirilen mikroçipler sayesinde hem korkulan hem hayranlık duyulan, ölümcül bir asker. 
Komutan Stark Şeytan Çukuru adı verilen bir ada da düzenlenecek Cenaze Oyunları'na katılmak için Carl önderliğinde, Agbeko, Dubois ve sıhhiyeci, yardımcı olarak da Davis'i seçer.

        Turnuvanın kazananı on milyon dolar alacaktır. Adı üstüne ölümüne dövüşeceklerdir. Carl, Feniks Adası'ndan ayrılacağı için heyecanlanır. Turnuvayı kazanırsa Feniks Adası'nın komutan yardıcısı da olacaktır. KıdemliYüzbaşı olduğu zaman Stark'ı devirmek için gerekli özgürlüğe de kavuşacağını düşünür. Şeytan Çukuru'nda ona en büyük sürpriz de Octavia olur. Onun için kendinden, özgürlüğünden vazgeçmesine rağmen, orada olmasına doğal olarak çok şaşırır. Çok bile anlattım. Octavia'nın adada işi ne? Turnuva ne olacak? Carl hayatta kalabilecek mi? Bu soruların cevaplarını merak ediyorsanız okuyun. Keyifli, akıcı, sıkmayan güzel bir kitaptı. Hemencecik okursunuz.

                  




''Bazen hissetmek, bilmekten daha güçlüydü. Bazen öfke, hakikati alt ederdi.''



''Dokunmak kadar basit bir eylemin öfkeyi yatıştırabilmesi ne tuhaftı...''



''Kader size kartları dağıtır, siz de oynarsınız, vaktinizi as gelmesini bekleyerek harcamazsınız.''



''Geçmiş geçmişte kalmıştı. Gelecek asla gelmeyecekti. Sahip olduğu tek şey şimdiydi. Şu andı. Zamanda son bir an.''




GO! KİTAP

Çeviren: Zehra Uzun
448 Sayfa
2017




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder