#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti- 15: Fener Bekçisinin Rüyaları || A. Ali Ural

7 Şubat 2017 Salı

Okudum Bitti- 15: Fener Bekçisinin Rüyaları || A. Ali Ural




                   Herkese merhaba. Günün kitaplarından biri A. Ali Ural 'ın Fener Bekçisinin Rüyaları isimli öykü kitabı. Daha önce Posta Kutusunda Mızıka isimli kitabını okumuştum. Yazısı için tık tık  


               125 sayfalık bir kitap ve 30 öyküden oluşuyor. Yani epey kısa öyküler. İçlerinde çok sevdiklerim de oldu. Ama geneline baktığım zaman pek sevemedim. Ayıp olmasın ama kısacık kitabı bitirmem zor oldu. Kötü olduğunu söylemiyorum , bana göre değillerdi. Tutuk geldi. Yazarın birkaç kitabını daha almıştım. Posta Kutusundaki Mızıka 'dan sonra. Onları da en kısa zamanda okuyacağım.







... ''Düşmek'' kelimesinin arkadaşıdır ''yaralanmak''. Yaralıyım.
*BAHAR BAYRAKLARI ALTINDA 


...Zamanın en küçük parçası bile nasıl büyüyor geçmesini istediğimizde. Bir dakikada milyonlarca gökdelen fırlıyor topraktan. Bir dakikada binlerce füze çakılıyor yere. Saniye ibresi bütün zamanları bir ana hapsediyor.  
*ETRAFIMDA BÜYÜYEN DAİRE 


...Yanlış anlaşılmak ne kadar kötü! 
*KEDİLİ ÖYKÜ 


... ''Son'' kelimesi sihirlidir. Davetkâr ve korkutucu. Kaçılması ve kaçırılmaması gereken. Coşkulu ve hazin. İki kutbu vardır ''son''un, vahşi salıncaklar kuran ruhlarımıza. Ayaklarımızı sonsuza dayayan salıncaklar. Son ebeler, son kırbaçlar, son fısıldar, son sarılır. Son mızraktır, son paraşüttür, son zehirlidir, yemdir son. 
*SİRKİN SON GÖSTERİSİ



ŞULE YAYINLARI 
4. Baskı 
125 Sayfa   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder