#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti -37 : Balayı || James Patterson

26 Mart 2016 Cumartesi

Okudum Bitti -37 : Balayı || James Patterson





                              Herkese merhaba. Gecenin kitabı kapağına bakınca farklı beklentiler uyandıran ; çok severek, bir solukta okuduğum Balayı. Daha önce hiç James Patterson okumamıştım. 


                       Hiç arka kapak yazısı da okumadan başlayınca , tatlı bir aşk hikayesi okurum, verimsiz geçen ayımı biraz kurtarırım, belki okuma hızı kazanırım diyordum kendi kendime ama şaşırdım resmen. Başlar başlamaz şaşırmaya başladım, ilerledikçe bayıldım. Oldukça keyifli bir polisiye okumuş oldum. Goodreads 'te ikinci kitabı da olduğunu gördüm. Yazarı da listeme ekledim.


                    Güzel, çekici ve işinde başarılı olan Nora 'nın hayatına girdiği erkekler benzer şekillerde ölmektedir. Acaba tüm bunlar onun şansızlığı mı, yoksa işin içinde başka bir şeyler mi var ?  


                 Bu soruların cevaplarının peşinde olan O'hara ile daha bir sürü şaşırtıcı şeye hazırsanız, şöyle yormayan, keyifle okunan, şaşırtan, güzel bir polisiye arıyorsanız okuyun mutlaka. Çok sevdim ama puanı kapağından dolayı kırdım, haksızlık olmuş kitaba. Kapak konudan bağımsız bakılınca güzel , sürpriz oldu gerçi bana.  :)






... İnsanların her zaman göründükleri gibi olmadığını zaten biliyordu. Tek yapması gereken aynada kendisine bakmaktı.


... Ölüyü rahatsız ediyorduk. İşlerin sırasıyla oynuyorduk. İçimi kötü bir his kapladı.


... ''Unutma, avukatlarla dikkatli olman gerekir. İster inan ister inanma bazıları kanunları biliyor.'





GOA YAYINCILIK

Çeviren: Tülin Penso
343 Sayfa






3 yorum:

  1. Bu kitabı bir süredir görüyorum. Kapa tasarımıyla biraz farklı sanırım. Kapağına baktığım da gerçekten bir aşk romanı okucakmışım hissi veriyor :)

    YanıtlaSil
  2. cidden ben de bu kitabı görsem romantizmin dibine vurcam sanardım :D polisiye olması fena halde sürpriz olmuş merak ettimm :)

    YanıtlaSil
  3. Aaaa cidden kapağının konuyla alakası yok ve ben konuyu bilmesem okumak istemezdim mesela. Konu çok ilginç ama ben de merak ettim ya :')

    YanıtlaSil