#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 36: Gölgedeki Işığım || A. Meredith Walters

25 Mart 2016 Cuma

Okudum Bitti - 36: Gölgedeki Işığım || A. Meredith Walters





           Herkese merhaba. Gecenin kitabı Karanlıkta Buldum Seni (yazısı burada)kitabının devamı Gölgedeki Işığım. 


      İlk kitapta mutlu , keyifli bir aşk okumamıştık ve kelebeklerin havada uçuştuğu bir final olmamıştı. Gölgedeki Işığım'da da , uğruna epey sıkıntı çektiği sevgilisi Clay 'i bir daha göremeyeceğini düşünen Maggie zor günler yaşar. Depresif ve mutsuzdur. Clay 'in gönderdiği mektup da gelecek için olan umutlarını pek olumlu yönde etkilemez.  


        Bu arada Clay de uzak bir klinikte tedavi altındadır. Onun açısından günler zaten hiç kolay geçmez. Maggie 'nin hayatına devam etmesini söylediği mektuba rağmen;  onu düşünmediği , özlemediği günü olmaz. İşte böyle birbirlerinden ayrı acı dolu ve  zorlu günler geçirirken, üzücü bir olay meydana gelir ve Clay eve dönmek zorunda kalır. Karşılaşmaları hayatlarını nasıl değiştirecek merak ediyorsanız, okumanız lazım canım. :)


          İlk kitaptan daha çok sevdiğimi söyleyeyim. Tam okuyamama günlerindeyken acaba ne olacak diye başladım ve bitti. Bir bölüm Clay 'den bir bölüm Maggie 'den derken sona geldim.Kapak da ilk kapaktan daha güzel hem. 








...Uyumadan önce son düşündüğüm, sabah uyanınca aklıma ilk gelen şeydi o. 


...Umut. Sabahları kalkmanızı sağlayan ve hayatınızı kolaylaştıran şey. Umut. Elinizden alındığı zaman sizi yerle bir etme gücüne sahp, o tarif edilemeyen duygu. 


...İnsanların neden, cehenneme giden yol iyi niyetlerle döşenmiştir, dediğini anlayabiliyordum artık. Çünkü ben de kendi arafımda sıkışıp kalmıştım. 



...Clayton Reed, Davidson'a dönmüştü ve ben dünyamı darmadağın etmesine hazırdım...Yine.   


 ... Ölüm, duygusuz pisliğin tekiydi. Kim olduğun, seni kimlerin sevdiği hiç fark etmiyordu; ayrım yapmadan, merhametsizce vuruyordu.


... Ona kalbimi emanet edecek kadar güvenmesem de kalbim ondaydı işte.






GO! KİTAP 

Çeviren: Duygu Yücel
421 Sayfa
2016





        

2 yorum:

  1. .. Ona kalbimi emanet edecek kadar güvenmesem de kalbim ondaydı işte. En çok burayı beğendim. İyi okumalar...

    YanıtlaSil