#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Tokyo Treat Unboxing for February 2016 | Japanese Snack/ Candy Box | Japon Abur Cuburları : Tokyo Treat Kutusu

21 Mart 2016 Pazartesi

Tokyo Treat Unboxing for February 2016 | Japanese Snack/ Candy Box | Japon Abur Cuburları : Tokyo Treat Kutusu





                            Herkese merhaba. Ocak kutusunu burada paylaştığım Tokyo Treat Şubat kutusu da böyleydi. Özellikle ambalajları bir harika, öyle değil mi? 





Tokyo Treat aylık bir abur cubur kutu aboneliği. Belirli bir ücret ödüyorsunuz , her ay belirli tema çerçevesinde harika abur cuburlar gönderiyorlar. Şekerler, tuzlu cips tarzı atıştırmalıklar, kendin yap tarzı Japon işi şekerler, ilginç bir içecek. Yani yok yok. ( Aynen böyle demiştim geçen defa) Bu defa bekletmeden çoğunu yedik ve yediklerimizin çoğunu da beğendik. Kutuya da kızlar bayıldı. Zaten bizim kargodan sorumlu yetkililerimiz dört canavar. :)




                Böyle güzel şeylerin başımın üstünde yeri var pozu.



Nageva Mentai Mayo Flavor : Bu paketteki tuzlu favorim bu eğlenceli cipsler oldu.




Dontaco's Chili Tacos Flavored Chip: Annemin favorisi oldu. Hafif acımsı, lezzetli.





  Bunlar da şekerler. Alttaki top top olanlar güzeldi. Üstteki ikisi eh işte. Hatta şerit şeklinde olan neyse de ambalajı güzel olan diğer berbattı. Lastik gibi. 



Kiki and Lala Strawberry Crunch : Çilek kokulu, pirinç patlakları. Çok şeker görünüyor. Tadı da güzeldi.



LOOKs Two Types of Strawberry : Çilek dolgulu , harika çikolatalar. Hem de tekli kareler şeklinde bayıldım. Son üç tane kaldı, bitmese keşke. :)




Princess's Lost Treasure : İçi dolgulu, mini bir kurabiyecik. Memo yuttu, tadını bilemiyorum. Güzelmiş. :)



     Bu da bonus snack. Krema dolgulu, çok güzeldi.



Çilekli Pocky. Aşık oldum. :)



Bu güzellikleri yemeye kıyamam kesinlikle. :) 



Buradan sitelerine gidip inceleyebilirsiniz. 





Kendin yap abur cuburlarından oluşan mini çekilişim için instagram hesabıma göz atın derim. :)

2 yorum: