#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti-7: Noel Baba'dan Mektuplar || J. R. R. Tolkien

14 Ocak 2016 Perşembe

Okudum Bitti-7: Noel Baba'dan Mektuplar || J. R. R. Tolkien





                                   Herkese merhaba. Henüz ışıklarını takmadan çekmiştim bu kareyi. Kitaptan ,uydurmasyon yeni yıl ağacım ve dibinde Noel oğlan. :) Hep yapmak istiyordum, ilk denemeye göre fena olmadı bence. Işıklı hali , daha bir güzeldi.






        Noel Baba'dan Mektuplar 2015 'in son günü kitabımdı. Çok eğlenceli, harika görselleri olan Tolkien imzalı bir kitap ve çok uygun bir fiyata almıştım. 





Goriot Baba'yı okuduktan sonra, bir kitap karakteri de olsa , ne babalar var dünyada diye şaşırmıştım. O kadar olmasa da Tolkien de iyi bir babaymış. 1920 yılında üç yaşındaki oğlu için yazmaya başladığı mektuplarla başlıyor kitap. Dört çocuğu da büyüyene kadar Noel zamanını onlar için çok daha heyecanlı ve anlamlı hale getirmiş. Noel Baba 'nın ağzından , sınırsız bir hayal gücüyle çok güzel mektuplar yazmış, resimler yapmış. Vay be!!!




Mektuplar eşliğinde, çocuklarına çok keyifli bir Noel Baba masalı anlatmış. Kıskanmamak elde değil. Mektuplarda kullanılan el yazıları,çizimler, resimler o kadar özenli ki , bayıldım. Ciltli , pırıl pırıl kuşe kağıda, rengarenk baskılı. Daha ne olsun? Okuyan Us 'tan çok fazla kitap alıp, okumadım ama bu en güzeliydi. 











OKUYAN US YAYINLARI

Çevirmen: Leyla Roksan Çağlar
Aralık 2005
112 Sayfa






2 yorum:

  1. Yaaa resimdeki kitaplardan oluşan yeni yıl ağacına bayıldım, aşık oldum hatta. Harika bir fikirmiş gerçekten ^.^ Kitabı da çok okumak istiyorum..

    YanıtlaSil