#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Kış Okuma Şenliği 2015 || Listem

9 Ocak 2016 Cumartesi

Kış Okuma Şenliği 2015 || Listem




                        

   Geciken okuma listemi de yayınlama zamanı geldi. Şenliğin detayları ve harika videolar izlemek için Pınar 'ın Youtube kanalına gidebilirsiniz tık tık. 
Şenlik kuralları içinse bloguna bakabilirsiniz tık tık. 



İşte bunlar da kafam da şekillenen ama eminim ki çok değişecek olan okunacaklar listem:



1. Dünyanın En İyi Kitabı 
Peter Stjernström


2. Noel Baba'dan Mektuplar
J. R. R. Tolkien


4.Tutunamayanlar
Oğuz Atay


6. Çizgilerle Nazım Hikmet
Müjdat Gezen & Savaş Dinçel


10.Kafesteki Kalp
Kezban Şahin Taysun


11. Dört
Veronica Roth


13. Anne Frank 'in Hatıra Defteri
Anne Frank


14. Kadın Sesleri
Kolektif (Kadın Yazarlar)


15.Kağıttan Kalpler
Courtney Walsh


16. Zelda Fitzgerald 'ın Romanı
Therese Anne Fowler


17. Memleketi Ben Kurtaracağım
Gülse Birsel


18. Çıplak Ceset - Celil Oker
   Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz - Melisa Kesmez
Başka Zaman Kütüphaneleri - Zoran Zivkovic
Vathek - W. Beckford 



19. Kelime olarak Karanlık 'ı seçtim. Kitapları en kısa zamanda seçeceğim.


21. Çırak
Eşekarısı Fabrikası
Makas Elde Koşmak
Yeraltındaki Melekler Yerüstündeki Şeytanlar
Bu Yaz Ayrılığın İlk Yazı Olacak



Geri kalanı en kısa zamanda güncelleyeceğim.





3 yorum:

  1. İçlerinden sadece Tutunamayanlar'ı okudum hayatımın kitabıdır :) bazıları da benim listemde de var. Bol kitaplı bi şenlik olsun o zamann :)

    YanıtlaSil
  2. Harika kitap kurdu Sevgili MehtapveKitap merhaba. Kitabım Aynadaki Göz'e ait muhteşem yorumunuzdan sonra,romanım Kafesteki Kalp ile ilgili yorumlarınızı da merak ediyorum. Er yada geç sıra bana gelecek, ne güzel. Bu listede olmak mutluluk verici. Bol kitaplı bir 2016 size... İyi okumalar :) Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir list olmuş.
    http://kitapokurum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil