#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti-30 : Senin İçin || Raine Miller

12 Mart 2015 Perşembe

Okudum Bitti-30 : Senin İçin || Raine Miller





                                Herkese merhaba.

                                Blackstone serisinin ikinci kitabı Senin İçin de ilk kitap gibi hemencecik bitti. Çırılçıplak 'ın yazısı buradaİlk kitabı Brynne anlatmıştı bize. Bu defa Ethan 'ın anlatımıyla okuyoruz. Bence daha keyifli olmuş. Çırılçıplak ilginç, sinir edici bir şekilde bitmişti. Brynne tehlikede olunca işler mecburen değişiyor.

   

                                 Senin İçin' de  Brynne ve Ethan 'ın geçmişte yaşadıklarını da öğreniyoruz , sırlarının ortaya çıkmasından korkan Brynne ile korkusunu paylaşıp , aşk bitti mi , bitecek mi diye düşünürken , bir bakıyorsunuz tatlı bir sürprizle kitap bitiveriyor.  


                                 Daha fazla uzatıp henüz ilk kitabı bile okumayanları sinir etmeden kısa kesiyorum. Bu arada geçmişte yaşadıklarını öğreniyoruz dedim ama Ethan 'ın mazisi daha detaylı bir yolculuğu hak ediyor , sanırım bundan sonraki kitap/kitaplarda Ethan 'ı bolca okuruz. Daha önce de söylediğim gibi Yabancı Yayınları 'nın ayraçlarını çok seviyorum.







... Birlikte yağmurun altında koştuk; şemsiyem bizi koruyordu. İnce bedeni yanıma sokulmuştu, çiçekler ve güneş ışığı  gibi kokuyor, kendimi gezegendeki en şanslı adam gibi hissetmemi sağlıyordu.




... Onu öyle fena halde istiyordum ki canım acıyordu. Sanırım âşık olmak insana bunu yapıyordu. Sadece tek bir tedavinin olduğu bir sancı çekmeni sağlıyordu. Brynne benim tedavimdi.










                                                                 YABANCI YAYINLARI
                                                                   Çeviren : Tuba Özkat
                                                                             Şubat 2015
                                                                               262 Sayfa


4 yorum:

  1. Az oku takipte zorlanıyorum ve kıskanıyorum :D

    YanıtlaSil
  2. takibe aldım sizi siz de benden beter kitap kurdusunuz anladığım kadarıyla :)tavsiyelerinizi dikkate alacağım

    YanıtlaSil