#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Kitap Alışverişim : D&R

18 Temmuz 2014 Cuma

Kitap Alışverişim : D&R




            
                                           Hazır D&R 'da indirim varken , benim de almam gereken iki kitap da var diye ufak bir sipariş verdim. Bu defa D&R beni çok , çok şaşırttı , ışık hızında ,özenli paketli ve bol ayraçlı geldi kitaplarım , mutluyum , buradan sevgilerimi gönderiyorum :))




İşte aldıklarım.






                                 İçsel Huzur İyi Yaşamın Kapısını açar ve Çikolata almak isteyip de denk getiremediğim kitaplardan , Sicilya'da Bir Aşk Hikâyesi , Kış Masalı okuma şenliği için aldıklarım . Diğerleri indirimin hatırına aldıklarım. Aslında almak istediğim birkaç kitap daha vardı ama neyse :) Herkese bol kitaplı , keyifli okumalı günler.


26 yorum:

  1. Keyifli okumalar, yorumlarını da bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. Sanirim şikayetler bir ise yaramis :)
    Ve o karton paketten de kurtuldugumuza sevindim. =D
    Keyifli okumalar canim *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sırf ayraç eklemedikleri için geçen iki alışverişimi paylaşmadım :) Kendi kendime protesto işte :) Bu defa sevindim ama o karton kutudan kurtulmadık , karton kutunun içinden bu şekilde hediye paketi ile çıktılar. Bütün alışverişlerimde hediye paketi seçeneğini işaretliyorum ama genelde sallamıyorlardı , bu defa jest oldu .

      Teşekkürler tatlım , hepimize keyifli okumalar.

      Sil
  3. Keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
  4. kitap dostlari :) kitap aski farkli bir sey okumayinca insan kendini yarim hissediyor ben hergun birseyler okumazsam illa bi yanim eksik gun bos gecmis gibi ve kitap severlerle bulusmak ayri guzel takipteyim :)

    YanıtlaSil
  5. benim paketim özensiz ayraçsız öölesine bi paketti. bunlar bloggerları ayırıyorlar kesin :)
    keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok torpilli değilim , bundan önceki alışverişimi sırf ayraç yok diye kızıp paylaşmamıştım. İyi taraflarına denk gelmiş. Ayraç konusunda kitapsihirbazı bir numara.

      Sil
  6. Okuyunca yorumlarını payllaş mutlaka, izlemeye aldım bana da beklerım :) http://meralgumus.blogspot.com/2014/07/canan-tan.html

    YanıtlaSil
  7. Kitap almak kadar harika birşey yok sanırım. Benim kargom da geçen hafta geldi ama oğlumun rahatsızlığı yüzünden blogu fazla boşladım. Geri dönmenin vakti geldi. Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var var , birilerinin bana hediye kitap alması da çok şahane , çok geçmiş olsun. Paylaşmanızı bekliyorum :)

      Sil
  8. Okumamıştım bunları yorumlarını yapıca fikir sahibi oluruz artık (:

    YanıtlaSil
  9. D&R'a küstüm artık ben, önce satıp sonra o ürün kalmamış diyorlar ama konu kitap olunca dayanamıyorum alıyorum yine çoğu zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kendi kendime küser , kendi kendime barışırım öyle :)

      Sil
  10. Ayy ayy en sevdiğim alışveriş kitap alışverişi :) Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
  11. 4'ünün okumuşum , scilya 'da aşk çok beklediğim gibi değildi ama , ilk vampirli kitaplardan olması sebebiyle okunur:)Hepsinden keyif almanı dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım. Ben de o yarasaların cazibesine kapıldım :) Bakalım Ağustos ayında okumayı planlıyorum :)

      Sil
  12. sesler nefis yaaaaa ondan başlaaa :)

    YanıtlaSil
  13. bunlar 5 tl indiriminden sanırım bu sefer bende yakalayabildim indirimi ve gerçekten güzel kitaplar vardı aralarında güle güle okuman dileğiyle canım :)

    http://kitaplarvebulutlar.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil