#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Yok Böyle Bir Şey : ZAYTUNG Almanak 2012

28 Temmuz 2013 Pazar

Yok Böyle Bir Şey : ZAYTUNG Almanak 2012




                                                   Böyle güzel bir Almanak okumama sebep oldukları için April Yayınları ' na kocaman teşekkürler. Ailece yüzümüzde kocaman gülücüklerle , zaman zaman kahkahalarla okuyoruz. Yeni başucu kitabım gibi oldu :)


                                     
 
Bakın Zaytung hakkında ne diyorlar :
 

Zaytung, "3-5 tanıdık alsa da masrafını çıkarsak" motivasyonuyla çıkardığı 2009-2011 Almanak sayesinde plaza dikme aşamasına gelmiş olmanın heyecanıyla sunar:
Zaytung Almanak 2012!

Çoğunlukla gerçekten berbat bir yıl olan 2012'yi hatırlayacaksanız
en azından böyle hatırlayın bari...
Zaytung Pazarlama Departmanı

Ana akım medyanın yalanlarını okumaktansa Zaytung okumayı tercih ediyorum. Son yılların en güvenilir haber kaynağı. Ayrıca en komiği. Bu almanakla Türkiye'nin ruhuna nüfuz edeceksiniz.
(Koç burçları edemeyebilir.)
Emrah Serbes

Zaytung, Türkiye'nin panzehiridir.
Ece Temelkuran

Zaytung'un hiç şakası yok!
Murat Menteş

Gündemi Zaytung'dan takip ediyorum... Hiçbir şey kaçmıyor.
Ahmet Hakan

Memlekette en güvendiğim, hatta tek güvendiğim haber kaynağı. Zaytung kraldır!

Kanat Atkaya
                            


Ve ben de  :  ' Bu almanakta yok yok. Burç yorumları ve spor haberleri akıllara zarar. En güvenilir astroloji yorumları burada. Mutlaka burcunuzu bir okuyun. Her satırı sıkılmadan okunacak yüksek dozda kahkaha etkisi veren tek haber içeriği burada. '  diyorum.


        Zaytung ' un ilkeleri zaten kapakta yazıyor:

DÜRÜST , TARAFSIZ ,AHLAKSIZ HABER :)

  

 Tüm ZAYTUNG' cuların arşivinde olmalı :))
 

2 yorum:

  1. Güzel bir paylaşım :)Bloğunuzu takibe aldım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil