#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 64 : Aşk Kokan Çiçekler - Sherryl Woods

7 Temmuz 2013 Pazar

Okudum Bitti - 64 : Aşk Kokan Çiçekler - Sherryl Woods




Son olarak bitirdiğim kitap  Chesapeake Kıyıları Serisinin ikinci kitabı. Benim ise seriden okuduğum ilk kitap. Aşka Şans Ver ' i aslında okumak istiyordum ama kısmet olmadı.

İrlanda göçmeni O' Brien ailesinin fertlerine aşk, ilişki ve  aile çerçevesinde bakış atan bir seri. Bu kitapta olaylar Bree 'nin etrafında dönüyor. Bree içine kapanık, yalnızlığı seven bir imaj çiziyor. Düşük yaptıktan sonra kendine gelmek için kasabayı terk edip hayallerinin peşinden gider. Başarılı bir oyun yazarı olur ama son oyunu oldukça ağır eleştiriler alınca Chesapeake kıyılarına geri döner ve hayatına bambaşka bir yön vermeye karar  verir. Bir yandan hayranı olduğu için birlikte olduğu ayrıldığı sevgilisi diğer yandan geçmişten gelen unutulmayan bir aşk. Acaba işler nasıl ilerleyecek ?


Bu arada yıllar önce babasının işine düşkünlüğü yüzünden çocuklarını da bırakıp giden anneleri hayatlarına geri dönmek ister. Yani bu aşksal savaş birden fazla cephede verilmekte .


Keyifli ,kolay okunan ,güzel bir aile öyküsü , ama aşk kokan bir öykü. Ephesus Yayınları 'nın zaten baskı ve sayfa düzenleri harika. Kapaklarını da seviyorum. Bu kapak da oldukça albenili.



Herkese keyifli okumalar.



EPHESUS YAYINLARI
398 SAYFA
2013
ÇEVİRİ : SELEN TEKALP






3 yorum:

  1. BU TAM BENLİK BİR KİTABA BENZİYOR
    TANITIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
    HAYIRLI AKŞAMLAR

    YanıtlaSil
  2. kedi de tam benlik bi kediye benziyo, nası yapıcaz şimdi (:

    YanıtlaSil
  3. :) Kitap keyifli , kolay okunan bir kitaptı :) Ben teşekkür ederim. Semacığım bu masum kediciğin sana selamları var, sevgiyle ellerinden yalıyormuş:)

    YanıtlaSil