#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Minicik Bir Kitap Alışverişi : Kitapsihirbazi.com

19 Temmuz 2013 Cuma

Minicik Bir Kitap Alışverişi : Kitapsihirbazi.com

 
 
Çoğumuzun bildiği gibi Kitapsihirbazi.com ' da güzel bir etkinlik vardı. İndirimlerini paylaşan kitap bloggerlarına hediye puanlar veriyorlardı.
 

 
 
 
Ben de bu puanlarımla Murathan Mungan ' ın Kadınlar Kentler isimli kitabını seçtim. Hazır o güne özel kargo da bedavaydı. Kadından Kentler 'in yanına Hayalevi Kralları serisini de ekledim gitti.
 
 
 
Birazcık bekledim ama kitaplarım sağlam ve bol ayraçlı olarak geldiler. Bir mini kitap alışverişim daha oldu , ondan sonra uzunca bir süre almayacağım . Gerçi ağustosa kadar almayacaktım ama listemi bitirince ödül verdim kendime :)
 
 
 
Kitapsihirbazı ' na buradan ışınlanabilirsiniz.

12 yorum:

  1. kaçırdım güzelim etkinliği.kitaplar şahane :) güle güle okumalar :D

    YanıtlaSil
  2. Keyifli okumalar bende katıldım bu etkinliğe çok güzel bir etkinlik
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Ephesus yayınlarının ayraçlarına bayılıyorum. Bir bende yok galiba :) Keyifli okumalar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de koleksiyon yapıyorum :) Baayılırım ayraçlara.

      Sil
  4. Çok güzel kitaplar seçmişsin. Ben en ço karanlık gölgeler evini merak ettim. yorumunu bekliyorum..:))
    Selam ve sevgilerle..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar 3' lü seri , bakalım ne zaman okumak kısmet olur :) Sevgiler :)

      Sil
  5. keyifli okumalar canım (:
    kitapların adlarına bakınca çok esrarengiz geldiler (:

    YanıtlaSil