#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti- 58 Ripley's İster İnan İster İnanma : Garipliklere Açılan Kapı

3 Mayıs 2018 Perşembe

Okudum Bitti- 58 Ripley's İster İnan İster İnanma : Garipliklere Açılan Kapı





        Hem kocaman hem çok ilginç şeyler dolu bir gariplikler ansiklopedisi  Ripley's İster İnan İster İnanma  ve çok güzel. Ciltli, kuşe kağıt, kocaman. Yani özetle yerinden zor kalkıyor ama değer kurcalamaya. Ben normal kitap okur gibi sırayla okudum. Hatta yarısından çoğunu sesli okudum. Annemin de ilgisini çekti ama yazısı çok büyük değil, ağır okuyamam, dedi. Süper bir evlat olduğum için 😛 güzel sesimle annemi de aydınlattım. 



On ana bölüme ayrılmış. İnan, Dünya, Hayvanlar, İnsan Vücudu, Popüler Kültür, Ulaşım, Beceriler, Sanat, Yemek, İnanması Mümkün Değil başlıkları altında türlü türlü ilginçlikler bekliyor sizi. 



Robert Ripley zaten kendisi de ilginçlikleri seven bir adammış. 1933 yılında Şikago'da ilk 'Gariplikler Müzesi'ni açmış. İki milyondan fazla hayranı ziyaret etmiş. Şöyle bir baktım hakkındaki bilgilere de adam da ilginç zaten. 😊 Kapaktaki gözler de hologram tasolar gibi. Hareket ettirince kıpırdanıyor ve bakınca da başım dönüyor. O da benim ilginçliğim sanırım 😂 Biz Türkiye'de yaşıyoruz, bizi ne şaşırtır; her gün ne değişik işler yapılıyor, ne kararlar alınıyor diyebilirsiniz. Haksız da değilsiniz ama var gerçekten şaşırtıcı şeyler. 














BETA YAYINCILIK

Birinci Baskı Eylül 2017
Çeviren: Emre Yavuz
253 Sayfa



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder