#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti-59 : Ölüm Şarkısı || P. J. Parrish

2 Haziran 2016 Perşembe

Okudum Bitti-59 : Ölüm Şarkısı || P. J. Parrish





                    Herkese merhaba. Bahar okuma şenliğimizde Kitap Ağacı 'nın okuyacağı bir kitap seçeneği olunca , geçtiğimiz aylarda hangi kulübün peşine takılsam diye düşünürken,  polisiye kulübünün seçtiği kitap elimde ne zamandır olunca karar verilmiş oldu. İsabet de oldu. Gayet keyifli bir okuma oldu. Yine Arkadya güzelliği eşliğinde, güzel bir okuma yapmış oldum.


                 Hazır lafı açılmışken Arkadya 'da bir takım güzellikler olmaktaymış, çok güzel sürprizleri olacakmış biz kitap severlere. Sıkı takipte kalın. Kuşlar öyle diyorlar. :) 



                Kitaba dönecek olursam iki kız kardeşin beraber yazdığı bir kitap Ölüm Şarkısı. Yazar bilgisine bakarken tesadüfen gördüm. Ortak zeka ürünü yani. Bence hem zor hem de avantajlı bir durum. Kitap yazacak olsam istemezdim sanırım. 

               Gazeteci olan Matt , kendini ziyarete gelen kız kardeşini son gece eğlenmeye çıkarır, son bir dans için ısrar eden kız kardeşini bir an gözünden ayıran Matt onu bulamaz, bir anda ortadan kaybolmuştur. Kız kardeşinin Ipod 'unda hiç de onun tarzı olmayan bir şarkı bulmasıyla gizemli bir seri katilin peşine düşer. Şarkının sözleri sayesinde bulduğu ipucunu takip ederek birbiriyle bağlantılı olayları çözmeye çalışır. Bu arada Matt'in eski nişanlısı dedktif Nora ve  Paris'teki dedektif Eve de her türlü desteği verirler.


                  Filmlerdeki gibi bir macera sizi bekliyor. Sorunlu bir seri katil, kardeşinin katilinin peşindeki bir gazeteci ve çözülen sırlar... Çok şaşırtan, sürprizli bir kitap değildi ama severek okudum. 






... Kalbimin üzerindeki soğuk taş gittikçe ağırlaşıyordu. Bu tarz anlaşılması güç hislere güvenen bir adam değildim. Bir gazeteci olarak yalnızca gördüğüme ve kanıtlayabildiğime inanırdım. 
     Fakat bütün kalbimi kaplayan bu his çok gerçekti.
Mandy gitmişti.



... L'espoir est le rêve d'une âme êveillêe, Laurent. Bu annesinin ona daima söylediği şeydi. Umut, uyanan bir ruhun hayalidir.



... 'Bir ayağın geçmişte, bir ayağın gelecekteyse Matt, bugünün içine ediyorsun demektir. '



... Çaresizlik ve öfke bütün dillerde kulağa aynı geliyordu.





ARKADYA YAYINLARI

Çeviren: Berna Kahraman
Ocak 2013
432 Sayfa








4 yorum:

  1. Kitabı merak ettim doğrusu :) İlk fırsatta almalıyım :)

    YanıtlaSil
  2. Şaşırtan bir kitap olsaydı, daha iyi olurmuş gibi :)) Kapağını çok beğeniyorum :)) İyi okumalar :)

    YanıtlaSil
  3. Şaşırtmıyor ama kötü değildi, sevdim. Kapak bence de çok güzel. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil