#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 44 : Cehennem | Providence Üçlemesi #2 || Jamie McGuire

19 Nisan 2014 Cumartesi

Okudum Bitti - 44 : Cehennem | Providence Üçlemesi #2 || Jamie McGuire







                                        Providence Üçlemesi 'nin ilk kitabı Araf 'ı okuyup beğenmiştim. Yorumum burada  , alıntılarım burada . Serinin son kitabı Cennet de çıkınca Cehennem 'i okumak şart oldu. 


                                         Yakışıklı , kibar , aşık Jared ' i özlemiştim. Melek gibi çocuk , özlenmez mi ? :) İlk kitabı henüz okumayanlar için ( ben de bazen başlamak serilerin tamamlanmasını bekleyenlerdenim ) çok detay vermemeye çalışacağım. Jared ve Nina evlenmek üzere karar vermişler ve sakin beklenme dönemindelerdir. Geçmişte yaşadıkları olayların  etkisinden kurtulmuş gibidirler ama Nina 'nın gördüğü korkunç kabuslar onlara yaklaşmakta olan tehlikenin habercisidir. Nina geçici olduğunu , okul ve iş yorgunluğundan kaynaklandığını düşünse de Jared öyle olmadığının farkındadır ve huzursuzdur.   Bu arada umutsuz aşık Ryan 'da aşkını kalbine gömüp orduya katılmıştır ve doğal olarak Claire de gitmek zorunda kalmıştır. Nina bu konuda da vicdan azabı duyar.



                                        Nina 'nın varlığının gizemli bir önemi olduğu keşfedilir ve Shax 'ın kitabını ele geçirmek mutlak önem taşır.Kim ,Bex , Claire ,Ryan, Nina ve Jared toplu bir savaşa girmek zorunda kalırlar. Kim sürpriz oldu bana.İlk kitaba oranla daha fazla hareket , bol savaş , bol kan vardı. Böylece merakla , heyecanla okudum , biter bitmez Cennet 'e başladım. Doğum kontrol yöntemleri melezlerde işe yaramıyor mu acaba diye güldüm kendi kendime. İlk kitap daha güzeldi , bu kitap daha hareketliydi. Cennet 'ten beklentim büyük. :)









... "...sana, seni sevdiğimi, sana karşı hissettiğim bu aşkın, hayatım boyunca hissettiğim hiçbir şeye benzemediğini hatırlatmak istiyorum. Sana kendini değersiz ya da bir şekilde istenmediğini hissettirdiyse... aldığın her nefesin benim için ne kadar kıymetli olduğunu bilmeni istiyorum."





... ''Gidiyor musun?''
     '' Yalnızca birkaç günlüğüne sevgilim.''
    Tişörtünü kavradım. Endişe hissi içimi dalga dalga kaplıyordu. Çok uzun süredir hiç ayrılmamıştık ve şimdi birkaç gün ayrı kalma fikri beni korkutuyordu. Onsuz, çıplak ... ve savunmasız hissedecektim.





... Jared bana doğru bir adım attı ve beni kollarının arasına alarak alnını benimkine yasladı. '' Seni mutlu etmek için her şeyi yapar, her yere gider ve her şeye katlanırım , biliyorsun , değil mi? Bütün istediğim mutlu olman.''




... ''... senin güvenliğin için yapılması gereken en doğru şey, hayatından çıkıp gitmek. Birlikte olduğumuz sürece tehlike altındasın.''

    '' Gitmene izin vermem,'' dedim tişörtünü kavrayarak. Onsuz olma düşüncesi beni dehşete düşürmüştü. '' Seninle olmayacaksam, bana ne olacağı umurumda değil. ''



... "Seni bu dünyadaki her şeyden, evrendeki her şeyden daha fazla seviyorum. Seni yaşamdan, ailemde daha fazla seviyorum. Seni, seninle bu şekilde birlikte olmaktan daha fazla seviyorum. Senin güvenliğin şimdi olduğu gibi her zaman benim önceliğim olacak."






                                                                       Providence kanatları takmış tipsizler :) 




                                                                          YABANCI YAYINLARI


                                                        Çeviren : Nergis Karababa
                                                         1. Baskı Şubat 2014
                                                         349 Sayfa

2 yorum:

  1. maaşaAllah diyorum , koptun gidiyorsun yine:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler tatlım. Kolay okunan kitaplar var bu ara listemde bitiveriyorlar hemen :)

      Sil