#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Hediye Kitap İsteyen Var mı ? Karanlığın Ateşi - Elle Jasper

18 Kasım 2013 Pazartesi

Hediye Kitap İsteyen Var mı ? Karanlığın Ateşi - Elle Jasper



Bir kez ısırıldı... İki kez utangaç...

Dövme sanatçısı Riley Poenun başı belada! Güçlü bir vampirin ısırığının ardından hayatta kaldıktan sonra, hayal bile edemeyeceği bir biçimde değişmeye başlıyor. Savannahtaki yeni bir vampir saldırısının ardından, Inksomnia dövme salonundaki normal yaşamının ardına artık saklanamıyor. Ve akıl sağlığından şüphe duymaya ve onlarla bir ilgisi olduğundan şüphelenmeye başlıyor.

Vampir sevgilisi Eli Dupre, ondaki değişikliği görür. Rileye eğer tam dönüşüm yaşamak istemiyorsa, ona saldıran vampir tarikatının reisiyle tanışmaları gerektiğini söyler.

Vampir tarikatının Romanyadaki şatosunda, Riley en kötü korkularıyla ve onu yok edecek karanlık güçleriyle yüzleşir. Ve yapmamaya kararlı olduğu tek şeyi yapması gerekmektedir, Elia güvenmek.


"Bir alt tür olan kan banyosuna güzel bir girizgâh!"
-Genre Go Round Reviews-

"Gizemli bir esrarengizlik ve buğulu…"
-Booklist-





          Olimpos Yayınları  tarafından çıkarılan  , Elle Jasper 'in kaleme aldığı Karanlığın Ateşi kitabını kazanan 2 kişiden biri olmanız için bloğumun izleyicisi olmanız ve aşağıdaki rafflecopter kutucuğunu doldurmanız yeterli.


  a Rafflecopter giveaway



18 yorum:

  1. Kutucuk eksiksiz dolduruldu :) Bu sefer şansım ne diyecek bakalım :)

    metalbebek@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. Doldurdum.
    hulyacobansogut@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Tamamen dolduruldu.
    h.hazan@gmail.com
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. blogu takip edip izleyici olmamış olmamda bir garip oldu o.O

    YanıtlaSil
  5. suzancetin adıyla izleyiciyim
    suzancetin07@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Tamamen dolduruldu :) kacanuyku@gmail.com veya yldz_.ayse@hotmail.com

    YanıtlaSil
  7. mail adresim: sefikatesmeric@gmail.com
    herkese bol şans dilerim :)

    YanıtlaSil
  8. Hepinize iyi şanslar dilerim.

    YanıtlaSil
  9. Bol şans, özellikle de bana :D :D
    cgdmag@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. Bu tür kitaplar bana göre değil. Herkese bol şans!

    YanıtlaSil
  11. işlem tamam
    drycrn@mynet.com

    YanıtlaSil
  12. Doldurdum
    TitanikSvnYazar@gmail.com

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil