#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Araf - Jamie McGuire | YORUMUM | Okudum Bitti - 106

12 Kasım 2013 Salı

Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Araf - Jamie McGuire | YORUMUM | Okudum Bitti - 106




                      
   Blog turumuz hız kesmeden devam ediyor. Çekilişimize katılmayı unutmadınız değil mi? Hala katılmadıysanız bu yazının altındaki rafflecopter kutucuğundan katılabilirsiniz. 



 Şimdi sıra geldi benim kitabımızla ilgili yorumuma...






          Jamie McGuire  tarafından kaleme alınan Providence üçlemesinin ilk kitabı Araf.  Yine muhteşem erkek karaktere hazır olun ,hatta birden fazla olabilirler...


          Nina Grey , varlıklı bir ailenin tek kızıdır ve babasının ölümüyle çok sarsılır. Babasının cenazesi sonrasında yurda dönmek için beklerken otobüsü kaçırır ve bir yakışıklıyla taksiyi paylaşmak zorunda kalır. Bu yakışıklı yabancı aslında tüm hayatını tamamen değiştirecek , aile sırlarını öğrenmesine sebep olacak Jared 'dır.




         Nina 'nın okuldan arkadaşı Ryan'ın da sahneye çıkmasıyla ortalık biraz karışacak. İki yakışıklı , tatlı, fedakar, aşık erkek ve Nina... Ryan fazla ısrarcı , aynı Jacob gibi. Hatta daha beter. Bakmayın şeker , yakışıklı falan dediğime gıcık oldum epeyce. Gerçi Nina 'ya da gıcık oldum . Jared bir tane. Herkesin bir koruyucu meleği olsa , öyle fantastik bir dünyada yaşasaydık offf , herkese bir Jared düşer miydi acaba ? :))



     Kitabın heyecanını kaçırmadan daha fazla şey söyleyemeyeceğim. Kapağı bile okunması için yeterli sebep. Çok beğendim. Hatta Abby 'nin hikayesinden - çok farklı da olsalar-  daha etkilyeciydi benim için.Serinin diğer kitaplarını da mutlaka okumalıyım. Çok , çok sevdim.




      
                    IŞIĞIN OLDUĞU YERDE, KARANLIK DA VARDIR

... Yaşadığım iki hayat arasında gidip gelmek benim için çok zordu. Kim, Beth ve Ryan'la  birlikteyken sıradan bir üniversite öğrencisiydim, ama Jared'la birlikteyken hayatım içinde meleklerin, şeytanların ve gizli banka   kasalarının olduğu fantastik bir rüyaya dönüşüyordu.



   Diğer alıntılarıma bakmak için buraya bakabilirsiniz.



Günün diğer etkinlikleri ise ;


Daha çok alıntı için buraya ,

Bir başka güzel yorum için oraya ,









a Rafflecopter giveaway

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder