#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti- 10: Kurtuluş || Scott Sigler

1 Mart 2019 Cuma

Okudum Bitti- 10: Kurtuluş || Scott Sigler



                
       Kitap seven herkese merhaba. Günün kitabı Scott Sigler 'in The Generations serisinin üçüncü kitabı Kurtuluş.

           İlk kitap Uyanış'ın sonunda yazarın çok tatlı bir notu vardı, özetle şöyle diyordu: ''Başkalarına, olay örgüsüne dair, sürprizi kaçıracak bir ipucu vermeyin... Bir okurun şaşırmak için tek bir şansı vardır.''  Ben de diğer iki kitap da olduğu gibi yazarı dinleyip çok bir şey söylemeden genel fikrimden bahsedip kaçacağım. :) Serinin diğer kitapları hakkındaki değerli fikirlerimi merak ediyorsanız tık tık. 


         Seriyi genel olarak sevdim. En sevdiğim ikinci kitap oldu. Bu son kitapta biraz fazla tekrara düşülmüş gibiydi. Biraz kafa karıştırıcıydı da. Ama bütün gizemlerin çözüldüğü, her şeyin ortaya çıktığı bir final kitabıydı.




''Doğum Günü Çocukları, Omeyocan gezegeninde hayatta kalmak için yaratılmışlardı. Ama o gezegende yaşayacak olanlar onlar değil, onları yaratan canavarlardı. Onlar bin yıllık bir mücadelede sadece birer piyondu. Ta ki Em Savage kaderlerini baştan yazana dek.
 
Em, Doğum Günü Çocuklarını birleştirip “yetişkinlere” başkaldırdı ve halkını zafere taşıdı. Ama savaş henüz bitmedi. Gezegenleri bir uzaylı istilası ile karşı karşıya. Bu istilacıları gezegenlerine çağıran “şey” ise günden güne güçleniyor. Hayatlarının ve gezegenlerinin kurtuluşu onu yenmelerine bağlı. Em Savage liderlik ettiği bu son savaştan galip çıkmak için kendi varlığı ile ilgili tehlikeli sırlarla ilk ve son kez yüzleşmek zorunda.''



    
GO! KİTAP
Çeviren: Selen Ak
1.Baskı 2018
632 Sayfa


       

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder