#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti- 104: Sıra Dışı İşaret || Larry D. Sweazy

18 Ağustos 2018 Cumartesi

Okudum Bitti- 104: Sıra Dışı İşaret || Larry D. Sweazy




                 
              Kitap seven herkese merhaba. Günün kitabı bir polisiye. Malum sıcaklardan dolayı beynim buharlaştığı için, aynı Şirin gibi pek mutlu geziniyorum evin içinde. Mutluluğumu taçlandırmak için kolay, keyifle okunan bir şeyler seçeyim dedim. Kitap güzeldi ama sıcak hava hiç öyle değil. En çok kışı özlemekle geçiyor ömrüm. :)

                1964 yılında işlenen bir cinayetle başlıyor kitap. Yataklarında boğazları kesilmiş olarak bulunan Lida ve Erik'in cinayeti araştırılırken, katilin Erik'in avucuna bıraktığı gizemli bir tılsım yüzünden Şerif, öldürülen çiftin de komşusu olan Marjorie'ye danışır. İndeksleme işiyle uğraşan, sıkı bir araştırmacı olan ve yatağa bağımlı kocasına bakmak zorunda olan Marjorie tılsımın İskandinav mitolojisine ait olduğunu keşfeder. 
             O kısımlara epey yabancı kalsam da neyse ki çok sıkmadı. :) Marjorie'nin araştırmaları devam ederken katil de öldürmeye devam eder. Kim, neden diye düşünürken zaten çok da kalın olmayan kitap bitti. Bana da moral oldu. :)



               

''Hank'in başına gelen kazadan sonra hayatın komik dönemeçlerinin olduğunu anladım.''


''Kitaplar normal hayata yolculuk ettiğim büyülü halımdı ve aynı zamanda benim akıl sağlığım...''


''Az bilgi çok tehlikeliydi.''



OLİMPOS YAYINLARI

Çeviren: Azime Kennedy
1. Baskı Mayıs 2018
300 Sayfa

2 yorum:

  1. Merhaba bloglarıma destek olur musun? Link : https://derdimizkitap.blogspot.com/ - https://aleynacan05.blogspot.com/ :)

    YanıtlaSil
  2. Ben yeni başladım. Kitabı google asistan a gösterdim. Siteniz çıktı. Arada buraya bakmak iyi olacak. Kitap okuyan, niteliklidir. Futbol izleyen de. Tabi asabi olan da

    YanıtlaSil