#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Kitap Tiryakileri ile Blog Turları'na Konuk Oldum : Manastır - Chris Culver | ALINTILAR

30 Aralık 2013 Pazartesi

Kitap Tiryakileri ile Blog Turları'na Konuk Oldum : Manastır - Chris Culver | ALINTILAR



                    Çiçeği burnunda tur grubu Kitap Tiryakileri , her turda konuk yorumcu alıyormuş , bu turları için '  misafirimiz olur musun ? ' , dediler , oldum gitti. Grupla ilgili detaylar ve kitap tanıtımı için Selim 'in bloguna  uğramayı unutmayın . 


                  Şimdi alıntılarıma bakalım ; 



... Robbie gözlerini kapadı, dudakları konuşmadan önce oynamaya başladı.
'' Rachel bir Sanguinarian' dı.''
'' Efendim ?'' dedi Olivia.
'' Kan içiyordu yani. Bir flakon dolusu kanın bir kısmını içmişti. O sırada kusmaya başladı. Sonra öldü .''


... '' Tamam , bana biraz bilgi ver ki ben de anlayabileyim. Robbie Cutting 'e ne oldu ? '' 
Olivia bakışlarını başka yöne çevirdi.
'' Sana şu kadarını söyleyebilirim , Bowers doğru söylüyordu. Kendini öldürdü. Sert kereste döşemesinden bir parçayı yatağının içine dik durması için sıkıştırmış, sonra da üstüne atlamış. ''


... Dava sinir bozucuydu . Rachel 'in ölümü bir kazaysa neden birileri onun dolabına uyuşturucular saklayıp polise yalan söyleyerek olayı örtbas etmeye çalışıyordu ? Bir cinayetse eğer, bir genç kızı öldürmek kime ne kazandırırdı? Anlamsız geliyordu.


... Hiç kimse ikinci bir şansı hak etmez. İnsanlar değişmez, sadece yaşlanırlar. Sırf ben buna inanamayacak kadar saf olduğum için küçük bir çocuk öldü.


... Tesadüfler olurdu ama hiç kimse aynı okuldan dört çocuğun ölmesinin tesadüf olduğunu düşünecek kadar kalın kafalı değildi. Bir şeyler oluyor ve oyun değişiyordu.


... Mermiler etrafımdaki kuru duvarı kağıt gibi deldikçe ağrı kaburgama sıçradı. Resepsiyonist tezgahını vurup , dökülen parçaların yüzüme çarpmasına neden oldular. Düşünmeyi bıraktım . Dünyada sadece üç şey vardı şu anda. Ben ve iki nişancı.


...  Bowers gülümsedi .
'' Ukalasın , değil mi ?''
'' Masumum. ''



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder