#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okuma Listem-5 ve Kitaplardan Kulem-2

26 Eylül 2012 Çarşamba

Okuma Listem-5 ve Kitaplardan Kulem-2


13 kitaplık yeni listem hazır, 3 tanesi seçip okumaya başladım bile, umarım keyifle okunur,hemencecik bitiverirler.Bu arada Onlar isimli kitabım yolda,birkaç güne kadar başladıklarımdan birini bitirip onu okumalıyım:) Aslında sevgili Semma 'nın kulesini görünce benim 13 kitaplık mini minicik kulem utanacak ama olsun :) Hala görmediyseniz bir bakın kule nasıl olurmuş:)


Herkese bol okumalı, keyifli günler,geceler dilerim:) Gidip biraz Murakami okuyayım:)

16 yorum:

  1. haruki murakami mi gördüm ordaaa, bende okumak istiyorum haruki ama kitapları çok pahalı :( ve bende kitaptan kule yapmak istiyorum artıkk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben en ucuz 2 kitabını aldım,ben de hepsini özellikle 1Q84 okumak istiyorum ama çok çok pahalı bana göre:) Kule için beklemedeyim sabırsızlıkla;)

      Sil
  2. 1,3,4 ve 5 çok güzel seçimler. Kutluyorum. İyi okumalar, zaman içerisinde seçici olmanız dileğiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşkler fikirleriniz için ama ben kendimce seçiciyim zaten, her yazardan her türden seçmeye çalışıyorum:)Mesela Kişisel gelişim okumuyorum şimdilik:)

      Sil
  3. hepsi çok güzel merakla bekliyorum yorumlarını :)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili arkadaşım, Gördükçe kıskanıyorum ama yalnızca kıskanmakla kalmıyorum senin okuduğun gibi okumaya da çalışıyorum.. Bu senin sayende.. Ama hızına yetişemem orası kesin..:))
    Uğultulu tepeler şimdiki kitabımı bitirince okuyacağım kitabım..
    Virginia Woolf hiç okumadım. Sen okuduktan sonra yorumlarına bakarak okumak en doğrusu...
    Onlar kitabım var.. Biraz başladım ama tembellik zamanıma denk geldi bıraktım.. Yine senin yorumlarını bekliyorum bu kitap için de...
    Çok selam ve sevgiler...:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşklr çok mutlu oluyorum güzel yorumlarına, hepimize bol okumalı günler:)

      Sil
  5. teveccühün efendim, teveccühün.. çok teşekkür ederim(:

    listeni de sevdim, kadın destanı, yolcu ve hatipoğlu hariç diğerlerini okudum. ahmet ümit kitaplarının içerikleri kadar kapaklarını da seviyorum. böyle yanyana dizince kitaplığa, turuncu yerleri bi sıra oluyo, enfes duruyo mutlu oluyorum falan(:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle ben de hepsini dizdim ama sadece ikisini okudum şimdilik:))

      Sil
  6. çok güzel bir kule hepside birbirinden güzel.İnşallah hepsi tez zamanda biter:)Yorumlarını bir an önce görürürz bizde

    YanıtlaSil
  7. Keyifli okumaların olsun canım.
    Taşındıktan sonra ben de bir kule yayınlamak istiyorum, epey geç kalmış olsam da:))
    Sevgilerimle ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnş. en kısa zamanda yeni evinde huzur içinde yaşarsın ve güzel paylaşımlarda bulunursun bizimle tatlım,güzel kuleni merakla bekliyorum, sevgilerimle.

      Sil
  8. iyi okumalar.)))
    semma nın kitap kuleside iyimiş. Ben de okuduklarımı bağışlamasam benim ondan daha fazla olurdu herhalde.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de taşınmadan kıyabildiğim bir kısmını bağışladım, kalanların büyük bir kısmı su baskını sonucunda kullanılamaz hale geldi, 1 traktör dolusu kitap atmak zorunda kaldık,keşke hepsini vermiş olsaydım ama kıyamam normalde kitaplarıma:( Şimdilerde yavaş yavaş çoğaldı kitaplarım ama bence önemli olan onlarca yüzlerce kitap alıp senede 5-10 kitap okumak değil,bol bol okumak, arada vicdan azabı duyuyorum , okunmadan bekleyen kitaplarıma bakınca:S Allah hepsini keyifle,sağlıklı günlerde okumayı nasip eder inş.
      PAylaşmayı bilmek ne güzel,gönlüne sağlık. Bol okumalı keyifli günler, kocaman kocaman sevgiler;)

      Sil