#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : İdefix Alışverişim (Kendime Peşin Peşin Doğum Günü Hediyem)

19 Eylül 2012 Çarşamba

İdefix Alışverişim (Kendime Peşin Peşin Doğum Günü Hediyem)


Aslında Aralık sonuna kadar kitap almayacaktım ,aralık ayında kendime doğum günü hediyesi olarak Poe almayı planlıyordum.İdefix'de indirimli setlerde görünce şimdiden alayım şurda aralığa ne kaldı dedim kendi kendime, gelmişken yalnız gelmesinler diye Virgina Woolf'lar ve Kafka'dan bir kitap ekledim , okumak için çok sabırsızlansam da beklemede kalacaklar bir süre daha.Aslında Poe'nun birkaç öyküsünü okumuştum ama böyle hepsi birden elimin altında olunca çok mutlu oldum.



                                 Şiirlere annem başladı bile :) Artık yeni yıla kadar kendime kitap alamam, ama hediye olursa yok demem tabi:) Kim hediyeye yok derki hemde kitap olunca:) Bol hediyeli,bol kitaplı günler.
Ben gidip Şeytan ayrıntıda gizlidir'i bitireyim. Keyifli okumalar....

18 yorum:

  1. Poe yu her zaman için tek geçerim..:))
    Hem yazı ve şiirlerine hem de hayatına hayranımdır... Şimdi kızım ile kulaklarınızı çınlattık.. O da sizin okuduğunuz birkaç kitabı çok beğendi ve kendine istiyor...:))
    Şeytan ayrıntıda gizlidir in yorumunu bekliyorum ben de sizden.. Beğenirseniz ben de okumak istiyorum..
    Çok çok selam ve sevgilerimizle..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Poe konusunda da hemfikiriz:) ŞEytan Ayrıntıda Gizlidir çok güzel bir polisiye hikayeler kitabı, hikaye ve polisiye severseniz okuyun derim,son birkaç hikayem kaldı bitince genel post hazırlarım,kızınıza selam ve sevgiler.O da benim gibi okumayı seven bir anneye sahip şanslı kızlardan ne güzel.

      Sil
  2. Güzel seçimler.
    Bende mimin var canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşkler canım, kitabımı bitirip gelip hemen cvplayacağım mimler birikti,sevgiler.

      Sil
  3. Virginia henley'ler için daha önce okumadıysan iyi şanslar dilerim şahsen daha az yoğun günlerime sarkıttım, güzel ama oldukça yorucu bir kitaptır. Iyi okumakar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım Henley ve Woolf'dan henüz okumadım:) Tşkler

      Sil
    2. Off karıştırmışım woolf olacak malum okul açıldı uykusuzluk had safada olunca :D

      Sil
    3. Olsun okumadığımı aklıma getirdin,belki Henley de okumama sebep olursun:)

      Sil
    4. Okumanı tavsiye ederim çok sevdiğim bir yazardır,ancak woolf ile tek benzerliği ismidir :D tür olarak çok farklı

      Sil
  4. Kafka'nın kapağına bayıldım <3

    Virgina Woolf çok duyuyorum bloglarda ama hiç okumadım.

    İyi okumalar diliyorum kuzucum :* Doğum günün de şimdiden kutlu & mutlu ola! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha aylar var,bahane yaptım kendime :) Tşkler canım, en kısa zamanda okurum hepsini inş.:) Evet kapak sevimli:)

      Sil
  5. Harika seçimler yapmışsın Mehtapcım. Poe'nun öykü kitaını ben yıllar önce almıştım ama şiir kitabını bulamamıştım, alınacak listemde.Virginia Wolf da kardeşimin okumak istediklerinden.Kafka'nın da kapağını çok beğendim gerçekten.Hepsi de bir insanın mutlaka kiütüphanesinde görmek isteyeceği kitaplar. Keyifli okumalar diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem ingilizceleri hem Türkçe çevirileri var şiirlerin.Umarım tüm istediğin kitapları en kısa zamana alır keyifle okursun.Çok tşkler sevgiler.

      Sil
  6. Selam söyle bloğunuza bir göz gezdirdim de çok güzel ve akıcı yazılarınızı okurken sıkılmıyor insan.. kitap sever biri olmanızda çok güzel sevindim..
    Bende kitap elime almayalı 2 ay olmuş bloğunuzu görünce kitap okumadığımı fark ettim ..
    şimdiden teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için çok tşkler, şimdiden keyifli okumalar size:)

      Sil