#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Hiç Üşenmedim Test Ettim : Nanomatik Çamaşır Topu ve Lekeler:)

9 Mayıs 2012 Çarşamba

Hiç Üşenmedim Test Ettim : Nanomatik Çamaşır Topu ve Lekeler:)


                                       Önce bir güzel lekeleme operasyonuna giriştim.Çimen hariç herşey var gibi.Bahçeye inmeye üşendim.Çay,kahve,hatta belirgin olmadığı için yazmadım kola,ruj,kan,salça,sızma zeytinyağı,bitter çikolata lekesi yaptım. (Kan annemin şekerini ölçtüm:) az geldi kendiminkini de ölçtüm , parmaktan alınmış Asil kanımız yani:D)

                                             

                Sonra cd kalemiyle işaretledim:))

                      Eveeet ve nanomatikle beraber 40 derecede yıkandı.

Ve beklenen sonuç:




                    İki resimde de görüldüğü üzere salça,ruj veyağ lekesi olduğu gibi duruyor:) Kan lekesi çıkmış şaşırdım:D

17 yorum:

  1. :)))) Yakında Banyolara saldıran prsil Yeşil adamın işini elinden alacağım:)

    YanıtlaSil
  2. :)) Reklamlarda her leke nasıl çıkıyor diye şaşırmakta haklıymışım:))))

    YanıtlaSil
  3. :)) Reklam işte hıhh;P Zaten reklamlarına kanıp Arnica su filtreli süpürge aldık , her temizlikte burdan Arnicanın tüm firma,bayi,fabrika yetkililerine özel selamlar iletiyorum hala.

    YanıtlaSil
  4. Arnika'dan bende çok şikayetçiyim. Aslında su filtreli süpürgelerden komple şikayetçiyim. Ödüllü filan diye kanıp aldım bin pişman oldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İğrenç koku yapıyolar.Arnika'yla hala işim bitmedi.Servise gitmişti.Epey sonra geldi , benim şikayetim başka onlar tutup filtresini değiştirip ,aldığım mağazaya göndermişler.Mağazadanda müşteriden alırsınız diye 30 lira almıişlar.Bizi arayıp borcunuz var dediler.Cinnet geçiriyorum:) Bitmedi ama Arnika'ya hergün şikayet maili atmaya başlıyorum.Vermem 30 lira bana ne:)

      Sil
  5. bu titiz deneysel pyalaşım için teşekkürler.

    ben sonucu görmemiştim ama çamaşır makineleri geliştiren bir arkadaşıma sormuştum.boşver işe yaramaz demişti.

    bu kadar işe yaramayacağını düşünmemiştim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük değiştirilen çarsaf ,az kirliler de falan kullanılır artık.ZAten çok oldu alalı.Neymiş bundan sonra gaza gelmeyeceğiz:D

      Sil
  6. :))
    süperrr.
    şimdi bu fotoları maille kendilerine ilet bence.
    altına da yaz: "siz kiminle dans ediyorsunuz çiçeem" diye..

    YanıtlaSil
  7. Bir boş anımızda aldık.Arada arıyorlar, promosyonumuz var 2 al bilmem ne hediyemiz var diye:) Maymun gözünü açtı:)

    YanıtlaSil
  8. sen harikasın var ya, kamuoyunu aydınlatma adına büyük bir işe imza atmışsın :))) anneme göstermem lazım acilen, zira almayı düşünüyordu, sayende boşuna para harcamayacak :)

    YanıtlaSil
  9. :)))Bende bir gurur duydum kendimle:)))))
    Annem diyor ki : Zaten leke çıkarıcı falan kullanabilirsiniz ,ağır kirlerde demiş satıcı kız tlfonda:)Bunlar ağır kir kategorisinde olsada hemen yıkandı, beklemiş ,kuru leke değil enazından.:)

    YanıtlaSil
  10. Bir ara aklıma düşmüştü bu toplar ama iyi ki almamışım. Bir de üstüne arnica ile ilgili olumsuz yorumları okuyunca daha da memnun oldum. Phillips elektrik süpürgesi almıştım çok memnun kaldım fakat fiyatı pahalı diye bahsedince arnica'yı tavsiye edenler olmuştu. O'nun fiyatını görünce bir an pişmanlık yaşamadım değil, şimdi oh be iyiki almamışım dedim :)

    YanıtlaSil
  11. Bende en kısa zamanda iyi bir süpürge almalıyım , ev süpürme işkenceye dönüştü:( İYİ ki almamışsın canım tbrk ediyorum:)

    YanıtlaSil
  12. Leke testine hayran kaldım, herkese bahsedeceğim. Birde vanish pembesine güvenin diye dönen reklamlar var onuda test edin. Yeğenimin vişne lekeli bir kazağı, benimde bir iki yağ damlası olan eteğimi suya bastık sonuç şok edici. Kazakta leke yok benim eteğin önü tamamen renk değiştirmiş. Rezillik başka bir şey değil. Süpürge alacaksanız blue House'u tavsiye etmem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reklamlara asla inanmamak lazım.Ben pek Tv izlemiyorum zaten artık geçen annem TRT1 de Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisini izliyordu tesadüfen 2 reklam arasında da yanına girmiş bulundum yani 2 kere arnica reklamı gördüm, cinnet geçirecektim.Kullanımı en kolay süpürge gibi bişeyler dedi başka bir tarafımla güldüm zira kullanımı kolay dediği süpürge işkence...

      Sil
  13. yorumlarınızdan anlıyorum ki iyi ki su filtreli süpürge almamışım...

    ben leke çıkarıcı olarak arieldan çok memnunum.. sadece kızıma içirirken battaniyesine damlayan demir vitaminin lekesini çıkarmadı.

    sevgiler..

    YanıtlaSil