#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Atılmaktan/Yakılmaktan Kurtulanlar :)

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Atılmaktan/Yakılmaktan Kurtulanlar :)

                                     Kitap Okumayı ve okuyanı çok sevdiğimi herzaman söylerim.Arada bir kitap sevmeyenleri de sevdiğim oluyor:)) Daha önce hediye edilen kitaplar diye paylaşmıştım,bunlar da aynı taşınan arkadaşımın kitaplarından -sobada yakmadan kurtarabildiklerim.Eski de olsa en güzel hediye kitap.Hem de böyle kurtarmışken onları daha bir güzel geldi bana:)

18 yorum:

  1. Bence de hala en güzel hediye kitaptır. Kimi zaman doğum gününde ne hediye istersin sorularına kitap cevabı verdiğimde yüzüme şaşkınlıkla bakanların sayısı da az değil hani:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Bana da olur aynısı 'eee sadece kitap mı,okadarcık mı?' diyenlere Madem ısrar ediyorsunuz birkaç kitap alın canım diyorum:)

      Sil
  2. Eskişehir de öğrenci iken çöpün kenarına birisi kitap yığmıştı. Aklım kalmıştı alsam mı diye. ben almaya karar verene kadar birisi almıştı :)
    yakılmamıştır umarım.

    YanıtlaSil
  3. Çöp yanlarında genelde ansiklopedi ya da ders kitabı görüyorum,keşke heryerde enazından geridönüşüm kutuları olsa yakılmaktan iyi olur:) Benim de gözüm kalırdı çöpte kitap görsem:)

    YanıtlaSil
  4. Oha!
    Kitap yakılır mı yahu?!
    Gözüm de aklım da kalır benim kitapta. Kitaplar kurtarılmalı *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Benimde kalır valla:) Am herkes aynı değil malesef:(

      Sil
  5. Kitapları sobaya atana kadar verecek hiçbir yer bulamadılar herhalde, hayret bir şey ya! Hadi test kitabı falan bir derece de, o mahallede hiç mi okul yok, hiç mi kütüphane yok, gidip bir yere vermek bu kadar mı zor.
    İyi ki kurtarmışsın o kitapları:)

    YanıtlaSil
  6. ne iyi yapmışsın.ben de çok seviyorum kitapları ve kitapseverleri ;)

    YanıtlaSil
  7. Güle güle oku. Kitabın eskisi olmaz. Hatta eskisi daha güzel olur :D

    YanıtlaSil
  8. Ben de yıllar önce, apartmanımızda evini tadilat yapan bir komşu teyzenin çocukları evde yokken eski püskü dediği kitapları atılmaktan kurtarmıştım. Hem de öyle sevinmiştim ki... Bedava kitap. Eski olsa ne olur, kimbilir o eski kitaplardan kaç insan geçti, kaç insanın hayatı, yaşadıkları değdi sayfalara...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bence de:) Ben de en çok kitap aldığımda ya da hediye edildiğinde seviniyorum zaten:)

      Sil
  9. aa bu canım kitaplar yakılır mı iyi ki kurtarmışsın. Eski kitap kokusu gibi koku var mı? İyi okumalar :)

    YanıtlaSil
  10. Kitap bir nimettir.Sobada yakılır mı hiç?Çok iyi etmişsin,tebrik ederim arkadaşım.

    YanıtlaSil