#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 68 : Baharın Peşinde || R. S. Grey

18 Haziran 2016 Cumartesi

Okudum Bitti - 68 : Baharın Peşinde || R. S. Grey





             
               Herkese merhaba. Gecenin kitabı sunumuyla kalbimi çalan, harika kapaklı Baharın Peşinde. Orijinal kapak kullanılmış ve kapak tasarımı yazarın kendisine aitmiş. Elime alır almaz içim açıldı. Bekleyen yarım kitaplara rağmen dayanamadım başladım ve hemen bitti. Zaten daha başlar başlamaz, içimden bir his bu kitabı çok seveceğimi söylemişti. 


             Lilah Teksas Blackwater 'ı terk ettiği zaman geri dönmeyi düşünmüyordu ama kadere karşı konulmaz, değil mi ama ? Baba evine döndüğü zaman, tek hoşlanmayacağı şey kötü anılarla dolu evi değildir. Bir de Chase ile aynı evde yaşamak zorunda kalır. Chase bir zamanlar oldukça yakın olduğu arkadaşı. İkisinin arasında olan konuşulmamış, önemli konular vardır. Onları birbirlerine bağlayan annelerinin geçmişleridir. İki yakın arkadaşın çocuklarıdır onlar. Sırlarla, acılarla dolu geçmişlerini okudukça hangisine üzüleceğimi, kime kızacağımı şaşırdım.



              Bakmayın kapağın rengarenk, cıvıl cıvıl olduğuna. Öylesine bir aşk kitabı değil. Lilah'ın ve Chase 'in hayatın zorluklarıyla mücadelelerini, gerçeklerle yüzleşmelerini okurken , çok anlatıcılı olması sayesinde ve geriye dönüşlerle  daha da keyif aldım. Hemencecik bitti ama her son bir başlangıçtır diyerek, göz kırpıp bitirmiş yazarımız. 


             Anlatımı sade, akıcı, keyifli. Hemencecik bitecek, çok güzel bir kitap. Bu arada yazarla ilgili bilgiyi okuyunca, kendime çok yakın hissettim. Hayvan sever, iki köpeği ile yaşıyormuş. Soğuk havayı (sıcaktan beynim erimişken, soğuk hava özlemim zirvede ), kitapları ve çikolatayı çok seviyormuş. Ben de hepsini ve kendisini çok sevdim. Umarım başka kitaplarını da okumak nasip olur.








... Bazen hayat açıklama yapmak için çok kısaydı.



... '' Bunu bir düşün. Nasıl bittiği gerçekten önemli mi? Mutlu olan kısım, ortası olamaz mı ? bu hayatımızın en büyük bölümü ama kimse iki kişinin mutlu bir orta yaşayıp yaşamadıklarını sorgulamaz. Son kısma gereğinden fazla takılırlar. ''

  İçimdeki üzüntüyü bastırmaya çalışarak başımı iki yana sallayıp burnumu sıvazladım. Ben mutlu bir ortaya razı değildim. Chase 'i sonsuza dek istiyordum.




..Hepimizin hayattan büyük beklentileri vardı çünkü kendimizi evrenin merkezinde sanıyorduk ama aslında evrenin varlığımızdan haberi bile yoktu. 





MARTI YAYINLARI 

Çeviren: Deniz Çakırhan
Mayıs 2016
304 Sayfa



2 yorum: