#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Peter Thomas Roth Ürünlerinde Sürpriz İndirim

9 Temmuz 2016 Cumartesi

Peter Thomas Roth Ürünlerinde Sürpriz İndirim






             Peter Thomas Roth markasında  cilt ve saç bakım ürünleri, güneş koruyucuları, makyaj ürünleri gibi birçok ürün yer almaktadır. Yüksek kaliteli ürünler, uzman dermatologlar tarafından, donanımlı laboratuvarlarda geliştirilmişlerdir. 


              Herkesin hayali güzel ve bakımlı saçlara sahip olmaktır. Saçın yapısı sosyal hayatı da etkilemektedir. Bakımlı saçlar kişinin her anlamda özgüvenli olduğu mesajı taşımaktadır. Saç bakımının ilk adımı saçların düzenli olarak yıkanmasıdır. Bu noktada da uygun ürünler tercih edilmelidir. Günlük bakımda tercih edilecek ürünler mümkün olduğunca doğal olarak seçilmelidir. Ürünlerin doğru seçilmesi bakımı maksimum düzeyde gerçekleştirmeye yarayacaktır.



Peter Thomas Roth Mega Rich Şampuan 

Saçlarda meydana gelen kırılmalar, kopmalar, yıpranmalar saçın çevresel etmenler ile güçsüz kalmasından dolayı olur. Saç bakımınız için etkin çözüm sunacak Peter Thomas Roth Mega Rich Şampuan ile daha canlı ve yenilenmiş saçlara kavuşabileceksiniz. İçeriğindeki bitkisel özler ve vitaminler ile saçlarınızdaki değişimi düzenli kullanımda gözlemleyebileceksiniz.
  • Biotin B-7 Kompleks içeriği kırılmayı önler saçların güçlenmesine yardımcı olur.
  • Daha kalın, sağlıklı görünen saçlara sahip olmanızı sağlar.
  • C ve E vitaminleri ile anti-oksidan etkisi oluşturarak yıpranmalara karşı koruma sağlar.
  • Pro Vitamin B5 içeriği ile saçı içten dışa besler, onarır.
  • Kırılmaları ve kopmaları azaltır. Saçı güçlendirir.

Peter Thomas Roth Mega Rich Şampuan ve Saç Kremi 'ni incelemek ve sakın almak için Portakalrengi.com 'a bakabilirsiniz. 









            Göz çevresi yorgunluk, stres, yaşlanma gibi etkilerin görünüşümüze en kolay yansıyan bölüüdür. Stres ve yorgunluk etkisi ile gözaltlarımızda şişkinlikler, gölge görünümlü lekeler oluşur. Yaşlanma etkisi olarak mimik izleri olan kaz ayakları, ince kırışıklıklar gibi problemler ile karşılaşılabilir. Bu tip problemlerle baş edebilmek üzere Peter Thomas Roth etkili bir ürün olan Lazer-Free Resurfacing Eye Serumu sizlere sunuyor.

Peter Thomas Roth Lazer-Free Resurfacing Eye Serum 15 ml Özellikleri

Göz çevresinde ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya, gözaltlarında meydana gelen şişkinliklerin, gölgelerin yok olmasını sağlayan Lazer-Free Resurfing Eye Serum ile göz çevresindeki yaşlanma belirtilerinden kurtulabilirsiniz. Amazon’un CrotonLeçi Ağacı özü ile göz çevresinde iltihap görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
  • Kırışıklıkların görünümünü azaltmak için prokolajen ve elastin sentezini artırır.
  • B3 vitamininin anti-aging maddesi olarak nem tutma ve artırma özelliği ile çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur
  • Gözaltındave göz alanında şişlik ve torbaları görünümünü azaltmaya yardımcı olur
  • Kolojen üretimini artırarak gözaltında ve göz çevresinde sıkılaşma sağlar.
  • Koyu renk halkaların görünümünü azaltmak için yardımcı olur
  • Biopeptit içeriği daha aydınlık bir görünüm oluşmasını sağlar.



   Portakalrengi.com sitesinden Peter Thomas Roth markasının geniş yelpazesine bakabilir, ürünlerle ilgili bilgi edinip alışveriş yapabilirsiniz. 


Tüm ürünler sitede şu an % 20 indirimli.  Aşağıdaki indirim kodunu kullanırsanız + %10 indirim daha kazanacaksınız. Keyifli alışverişler.


İndirim kodu : peter10






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder