#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Fransız Cazibesi Lierac Ürünleri de Portakalrengi.com 'da

6 Temmuz 2016 Çarşamba

Fransız Cazibesi Lierac Ürünleri de Portakalrengi.com 'da




Lierac Phytolastil


Fransız Cazibesi olarak da bilinen ve 1975’te Dr Leon Carıel tarafından kurulan Lierac, cilt üzerindeki bozuklukları ve yaşlanma görüntülerini yok etmede güçlü ürünlere sahiptir. Lierac’ın çıkış noktası kadınları mutlu etmektir. Marka ürünleri tel başına tüm bakım ihtiyacını giderir.


Lierac Phytolastil Serisi

Vücudun çeşitli bölgelerinde farklı sebeplerden dolayı çatlaklar meydana gelir. Bacaklar ve göbek bölgesinde yoğun olan çatlakları hücresel düzeyde gideren Lierac Phytolastil serisi gözle görülür etki sunmaktadır. Hamilelik, kilo değişimleri ve ergenlik gibi nedenlerle oluşan çatlaklara bölge farkı olmadan çözüm bulmayı amaçlar. Cilde sıkı bir görünüm vererek rahatsız eden çatlakları giderir. Serideki ürünler içerisindeki yüksek yapılandırıcı kompleks oranı sayesinde vücudun değişim ve yenilenme sürecini hızlandırır.



Lierac Phytolastil Ürün Özellikleri 



* Lierac Phytolastil Solute & Çatlakların Görünümü Azaltmaya Etkili Serum: 


İçeriğinde yer alan %84’lük oranla yapılandırıcı kompleks sayesinde çatlak ve yırtılmalara karşı cilt direncini arttırır. Aslanpençesi özü, sarmaşık otu özü, kırk kilit otu özü gibi doğal özler içerir. Hamilelik kaynaklı çatlaklar idealdir. Tüm ciltler kullanabilir. Kolayca emilen ürünü masaj yaparak çatlak olan bölgeye uygulamanız ve bunu 8 hafta boyunca gece ve gündüz iki defa yapmanız önerilir.




* Phytolastil Gel Tube & Çatlak Önlemeye Karşı Etkili Jel: 


Laboratuarlarda yapılan çok sayıda klinik deney sonucunda, çatlak oluşumunun önüne geçtiği kanıtlanmıştır. Hamile kadınların kullanımı için herhangi bir sakınca barındırmaz. Hormonların etkisi ile dengesizleşen cildin çatlaması sonucunda meydana gelen deformasyonları önler. Phytolastil Gel Tube, çatlak renklerini %75 oranında azaltır ve derinliğini %42 oranında, genişliği %34 ve boyu ise %17 oranında yok eder. Doğal öz içerikleri sayesinde canlandırıcı bakım sağlar. Sarmaşık otu özü, atkuyruğu otu özü ve aslanpençesi özü içerir. Cildin kollajen miktarının artması konusunda cildi destekler. Besleyici içeriği ile pürüzsüz bir cilt görünümü gelişimi yaratır.



Neden Lierac


Lierac, AR-GE çalışmalarına en fazla bütçe ayıran markalardan birisidir. Buna bağlı olarak en başarılı kuruluşlarla anlaşmalar yapmakta ve ürünlerin içerikleri bu durumdan olumlu anlamda etkilenir. Ürünler tam performans alınması adına çok uzun testler sonucunda ortaya çıkar ve piyasaya çıktıktan sonra da bile belirli aralıklarla test yapılmaya devam eder. Bunda amaç cilt üzerindeki etkilerinin sonuçlarını takip edebilmektir. Test sonuçları düzenli olarak yayınlanır. 

Lierac Laboratuarları bilimsel verilerden alınan güçle ürünlerin en etkili şekilde olmalarını sağlar. Ürün formüllerinde en güçlü, en doğal ve biyo-teknolojik içerikler yer alır.

 Bitki kullanımı ile ilgili Lierac, yeni ürünler çıkartırken yararlandığı bitkiler hakkında kapsamlı olarak araştırma yapar, gereken tüm bilgileri elde eder ve bu şekilde özleri formüllerine dâhil eder. En doğal ve en faydalı bitkisel özlerin size ulaşmasına özen göstermektedir. 

Lierac laboratuarları inovasyon desteği akabinde 2003 yılında Araştırma ödülüne sahip olmuştur. 


Lierac Phytolastil ve Lierac markasının diğer ürünlerini portakalrengi.com adresinden detaylı olarak inceleyebilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.

1 yorum: