#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Aşkın Müziği || Kylie Scott || Yorum || Konuşan Kitaplar ile Blog Turları || Okudum Bitti-130

15 Ekim 2014 Çarşamba

Aşkın Müziği || Kylie Scott || Yorum || Konuşan Kitaplar ile Blog Turları || Okudum Bitti-130






                                         Turumuz devam ediyor , çekilişimize katıldınız mı ? Katılmadıysanız buradan  hem çekilişe katılabilir hem de ufak alıntılarıma göz atabilirsiniz. 






                       Çok şekerdi , devam kitaplarını da okumak için sabırsızlanıyorum. Bu kitapta aşk var , kıskançlık var , erotizm var (dozunda ) , argo var . Eğlenceli , hemen okuyup bitireceğiniz , keyifli bir kitap. Hani böyle şeyler gerçek hayatta olmuyor  , bizde nerede o şans diyeceksiniz , hatta Evelyn 'e sinir olacaksınız ama değer :) 






                            Evelyn 21 . doğum gününü kutlamak için arkadaşlarıyla birlikte Vegas 'a gider. Felekten bir gece çalma planları , alkol sınırını aşınca hiç ummadığını gibi sonuçlanır. Akşamdan kalma bir halde uyanınca yanında , kendisiyle ilgilenen bir yakışıklı bulur . Bu yakışıklının kim olduğunu , neler olduğunu da hatırlamamaktadır. Dövmeli , oldukça çekici , hafif kötü çocuk imajlı bu yakışıklı bir yerlerden tanıdık gelir ama o kadar. 



                            Parmağındaki beş karatlık devasa yüzük ve yakışıklının açıklamasıyla , artık evli olduklarını öğrenir ,  en kısa zamanda boşanmak isteyince , yakışıklımız çıkar gider ve sonra öğreniriz ki bu yakışıklı Stage Dive 'in gitaristi David Ferris 'miş. ( kızdaki şansa bakın ya !!!)




                            Böyle medyatik bir yakışıklıyla evlenince haliyle paparazziler de peşinizde olur. Görüntü almak isteyen , ropörtaj yapmak isteyen muhabirler evinin kapısında kamp kurarlar , Evelyn hem kurtulmak hem de  boşanma işlerini hızlandırmak için David 'in davetiyle , onun evine gider ve devam kitaplarında daha yakından tanıyacağımız grubun diğer üyeleriyle de tanışır.  Davulcuyu çok sevdim laf aramızda. Bundan sonrası bolca eğlence , gizem ve elbette aşk dolu. Çok tahmin edilemeyecek bir kitap değildi ama şaşırtıcı noktalar da yok değildi. Çok sevdim , aşkın müziğine şans verin derim.








                              






                             

                      ... '' Dur bir dakika. '' Güneş gözlüğü koleksiyonunun arasından pilot stili bir çift alıp bana uzattı. '' Artık sen de ünlüsün , unuttun mu? ''
     '' Ben değilim, kıçım ünlü. ''




...  '' Ona evlendiğimizi söylediğimde üzerime kustu, '' diye ekledi kocam.

    Mal, '' Ne ? '' diye haykırdı. Gülmekten gözlerinden yaşlar geliyordu. '' Ciddi misin ? Hassiktir. Bu şahane. Keşke orada olsaydım, var ya. ''





  


                   Stage Dive 'i tanımak ve başka bir yorum daha okumak isterseniz buraya ,


                   Serinin diğer kitaplarını tanımak için  şuraya uğramayı unutmayın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder