#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Köpek Kazağı Nasıl Örülür ? Ya da Örülemez :)

28 Ekim 2013 Pazartesi

Köpek Kazağı Nasıl Örülür ? Ya da Örülemez :)

 
 
Her sene 1-2 tane kazak örme girişimim oluyor. Bu senenin ilk ürünü budur :) Benim gibi beceriksizden ancak bu kadarı çıkıyor. Kol kesmeyi vs. beceremediğimden birazdan göreceğiniz şekilde yapıyorum.
 
 



                                                  İki ayrı parça örüp birleştiriyorum. Kol kısımları için arttırıp ,sonra kesip, göz kararı örüp böyle artı şeklinde bitiriyorum. Boğaz kısmını ve alt kısımlarını lastik yaptım. Benim kadar beceriksiziniz var da anlatamamışsam , detay verebilirim :))



 
Nasıl yakışmış mı ?
 
 



                                           Bizim yakışıklı giyinmeyi çok sevdiği için şanslıyız. Kolye ,fular , atkı , kazak... Her tür kıyafet itina ile giyilir :) Burada ufak göründüğüne bakmayın , maşallahı var. Zayıflamış hali 17 kilo :) 



              Tüm hayvan severlere  kocaman sevgilerle ...                                         
 

16 yorum:

  1. çok şeker olmuş hem yakışmış hem de sevmiş anlaşılan pozlar öyle gösteriyor:)

    YanıtlaSil
  2. Olmuş işte ne güzel!!! Köpeğiniz de çok şeker :))

    YanıtlaSil
  3. Gayet güzel olmuş elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. bizim oğluşumuz 13 sene den sonra sonsuzluğua gitti... içim gaip oldu şimdiii... ve hep söylüyorum "evinde beslemeyen sevgisini bilemez" diye... biz şımarık ımızı çok sevdik acısı daha da büyük...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız , Allah bana göstermesin aynı acıyı. Gerçekten herkes anlayamaz , o benim çocuğum gibi . Çok üzüldüm acınızı anlayabiliyorum.

      Sil
  5. Çooook güzel olmuş.
    Ellerine sağlık. Şanslı bir köpkcik.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar sirin duruyor. Ellerine saglik. Bu arada benim blogta sorun vardi bu yüzden yeni adres aldim. http://ahukiz.blogspot.com takibe alirsan yeniden sevinirim asabicim. Sevgiler.

    YanıtlaSil