#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Yıkılan Krallıklar - Morgan Rhodes | YORUMUM | Okudum Bitti - 102

30 Ekim 2013 Çarşamba

Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Yıkılan Krallıklar - Morgan Rhodes | YORUMUM | Okudum Bitti - 102





                                      Blog turumuzun son gününe geldik. Sıra geldi benim yorumuma. Daha önce alıntıları paylaşmıştım. (burada) Hemencecik okuyup , bitirdiğim kitabımız hakkında fikirlerimi paylaşayım sizlerle ;



                                     Kitabı beğendiğimi söylemekle başlayayım. Kapağı ,baskısı , her şeyi yerli yerinde. Konu ilk başlarda eyvah , karışık dedirtecek gibi oldu ama okudukça, içine aldı beni. Merakla, bir çırpıda okudum, bitti.


                                    Mikita ' da uzun yıllardır süren barış artık bozulur ve üç krallığın da katılacağı korkunç bir savaş başlamak üzeredir. Auranos ; bu krallıklar içinde en verimli toprakları olan ,refah düzeyi yüksek olan ,zengin bir krallıktır. Paelsia  ; yapılan anlaşmalar yüzünden giderek fakirleşen , tek geçim kaynağı şarap üreticiliği olan krallıktır ama kralları haklı gibi sefalet içinde yaşamamaktadır. Limeros ' ta fakir ama dinine düşkün bir krallıktır.


                                  Auranos prensesi Cleo ve Paelsia 'lı bir şarap üreticisinin oğlu olan Jonas 'ın yolları bir gün kesişir ve  Jonas 'ın abisinin ölmesiyle ikisi içinde kötü günler başlar. Diğer yandan Limeros kralının çocukları Magnus ve Lucia cephesinde de işler karışıktır. Magnus'un  kimselerin bilmesini istemediği bir sırrı vardır ama asıl sır Lucia hakkındadır ve tüm krallıkların kaderine etki edecek kadar da önemlidir. Çok fazla detay verip heyecanını kaçırmayayım , türü seviyorsanız okuyun görün. :)


                              Tüm karakterler ,olaylar farklı ilerlese de aslında iç içe. Okurken başlarda bana en büyük yardımı kitabın başında karakterlerin , kimler olduğu ve hangi krallıklara mensup olduklarını gösteren bölüm oldu. Çok kızdığım , beklenmeyen bir ölüm de oldu. Serinin devam kitabını merak ettim bile .




Ya Sonra ve Yazar Söyleşisi için buraya

Cadı Magazin için buraya  uğramayı unutmayın. 

Bitmek üzere olan çekilişimize bir katılın derim :) Aşağıdaki rafflecopter kutucuğunu doldurarak katılabilirsiniz.





a Rafflecopter giveaway



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder