#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Umutsuz - Colleen Hoover | YORUMUM | Okudum Bitti - 99

19 Ekim 2013 Cumartesi

Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Umutsuz - Colleen Hoover | YORUMUM | Okudum Bitti - 99




   


                              Çalışkan  Konuşan Kitaplar olarak yine yeni turumuzla huzurlarınızdayız.



                    Bu güzel ve çok etkileyici kitap hakkında söyleyeceklerim şunlar :




                      Colleen Hoover 'in kaleme aldığı Umutsuz beklentilerimi fazlasıyla karşılayan bir kitap oldu. İlk başlarda sıradan bulurum , sıkılırım korkum vardı ama beni şaşırttı , ağlattı. Yine okuduğuma pişman olmadığım bir kitapla daha sizlerleyim yani. Şöyle kısaca , sürprizlerini bozmadan değinmeye çalışacak olursam - epey zorlanarak - ;


                 Sky , 17 yaşında toplumdan hatta teknolojiden soyutlanmış , evde eğitim gören ve kendisini evlat edinen annesi Karen' la birlikte yaşayan kendi halinde bir kızdır. Arkadaşı ve pencere komşusu Six ( aslında Seven ama ) ile lise sonu  okulda bitirmek ister , pek kolay olmasa da amacına ulaşır. Bu arada Six öğrenci değişim programıyla  dünyanın öbür ucuna gider ve Sky ' ın zorlu okul günleri başlar. Ama Sky , öyle ağlatılıp ,korkutulacak kızlardan da değildir. Çok sevdim onu.






              Okulun ilk günü markette göz göze geldiği ' Hopeless' yani umutsuz dövmeli bir yakışıklı giriyor sahneye ; Dean Holder. Bildiğiniz kötü çocuklardan değil , harika bir şey  . Beraber koşmaya , vakit geçirmeye başlıyorlar. Gerisini düşünün :) Ama  güllük gülistanlık bir aşk okuyacaksınız sanmayın. Holder ' ın  çok derin sırları var hem de ikisinin de hayatını etkileyecek sırlar.


                                                                  





Bu sırlar yüzünden ilk aşkın kıvılcımlarıyla , karşılaşmışken bir anda her şey boyut değiştiriyor , karanlık ve kötü bir mazi ortaya çıkıyor. Oldukça hassas ve zor işlenecek bir konuyu , öylesine etkileyici kullanmış ki yazarımız burnumun direğini sızlattı sık sık.



Zaman zaman geçmişe dönen kitap sayesinde , elde ettiğiniz ipuçlarıyla bir çok şeyi tahmin edebilirsiniz ama okurken bitmesin diyeceğiniz kitaplardan. Ben öyle dedim en azından. Ama çok çabuk bitirdim  , tahmin edebildim dediysem merak etmedim değil :) Üstelik Umutsuz serinin ilk kitabıymış , çok sevindim. Kitap hakkında söylenecek çok şey var ama ipin ucunu kaçırmadan ancak bu kadarını söyleyebilirim. Okuyun pişman olmazsınız.



Hatta durun bir çekilişimize katılın , belki kazananlardan biri olursunuz.








a Rafflecopter giveaway





 

Alıntılar için buraya ,

Ön okuma ve trailer için şuraya ,

Diğer güzel bir yorum için oraya uğrayabilirsiniz.




4 yorum:

  1. yaa kitabı okumak istedim şimdi ama eğer seriyse hepsi çıkmadan hayattaaa okumammm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seri gibi değil. İkinci kitap erkek kahramanın bakış açısıyla yazılmış hali

      Sil
    2. Seri gibi değil. İkinci kitap erkek kahramanın bakış açısıyla yazılmış hali

      Sil
    3. Cevap için teşekkürler Gusto :)

      Sil