#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Yıkılan Krallıklar - Morgan Rhodes | ALINTILAR

25 Ekim 2013 Cuma

Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Yıkılan Krallıklar - Morgan Rhodes | ALINTILAR




                                 Dün başlayan blog turumuz son hız devam ediyor , Bu defaki konuğumuz DEX 'ten çıkan Yıkılan Krallıklar. Ben yine yoğun günler yaşıyorum , paylaşımlarım da okuma hızım da düştü , idare edin :) Çok yakında eski randımanıma kavuşmayı umuyorum.


Blog turumuzun ilk günün de Kitap ve Yazarımızı tanıdık , burada tık tık ,

Yazarımızın diğer kitaplarına göz attık , burada tık tık ,

Fantastik edebiyat nedir ve fantastik kurgunun sevilen kitaplarına göz attık, burada tıktık



             Sıra geldi yeni günümüze yani bugüne :) İlk önce  size birkaç alıntı sunayım :)





....  Dünyaya geleceği kehanet edilen çocuk doğmuştu ve yakındaki köyün saman ve çamurdan yapılmış küçük, sefil kulübelerinin aksine, sağlam taşlarla kaliteli ağaçlardan inşa edilmiş bu büyük , görkemli köşkteydi.


... '' Ne yapman gerektiğini biliyorsun , '' diye fısıldamıştı Felicia , öfkeyle. ''Öcünü al.''


... İşte buradaydı Jonas. Tam anlamıyla farklı türde bir avın peşine düşmek için hazırlanan bir avcıydı.


... En karanlık , en zalim insanda bile , iyiliğin özü bulunur. Ve en iyinin içinde, karanlık da vardır. Soru, kişinin kendisini ışığa mı yoksa karanlığa mı yönlendireceğinde. Varolduğumuz her gün, verdiğimiz her kararla bunu belirleriz.


... ''Aile dünyadaki en önemli şeydir, '' dedi kraliçe sertçe. ''Her şey çöktüğünde , geriye kalan ailedir...''


... Lucia' nın midesi düğümlenmiş gibiydi. ''Onu öldürdüm anne. Onu duvara çarpıp , ateşe verdim.''


...  Kral ... , askerlere seslendi. '' Bugün , bin yıldır beklenen gün. Bizden esirgeneni alacağımız gün. Sizden esirgeneni...''


... ''Her şey kaybedilmiş gibi görünürken bile talih kuşu kalbinde saflık olanları bulur.''


... Savaş zamanlarında bile, dünyadaki en güzel şey gün doğumudur...


.... Yakın zamanda o kadar çok kayıp yaşamıştı ki , bir parçası göğsünden sökülüp çıkarılmış gibi hissediyordu. Geride kanlı bir oyuk kalmıştı...




... Bu umutsuz düşünceler ancak birkaç dakika sürdü. Kafasının içinde ablasının sesini yeniden duymaya başlamıştı. Bir kez daha , kendisine güçlü olması gerektiğini söylüyordu. Ama her şeyi ellerinden alındıktan sonra , nasıl güçlü olabilirdi ?  



... Jonas , ağabeyini düşünüyordu. O öldürüldüğünden beri her şey değişmişti. Paelsia ' da bin bir güçlük ve sefaletle geçecek bir ömür, gelecek günlerdeki dehşetle kıyaslandığında , eskisi kadar zor görünmüyordu.  '' Bekleyip ne olacağını göreceğiz,'' dedi Jonas , en sonunda.



... Yüzündeki sıcak ıslaklığın ne olduğunu düşündü. Bir an için , yanaklarından kan süzüldüğünü hissetmişti.
     Sessizce küfrederek , gözyaşlarını sildi. Bunların döktüğü son gözyaşları olacağına yemin etti. Bugünden itibaren Magnus 'a gereken zayıflık değil, güçtü.




        Ön Okuma ve Trailer için buraya

        Yabancı Bloglarda Yıkılan Krallıklar için şuraya

       Kitabımız hakkında bir yorum okumak için oraya uğramayı unutmayın :)



            Çekilişimize katılmayı unutmayın. Rafflecopter kutucuğu ile katılabilir ya da çekilişimize ev sahipliği yapan bloğa buradan uğrayabilirsiniz.








a Rafflecopter giveaway



 

3 yorum:

  1. Tam 1000. takipçin oldum :) Kendımı tebrık ediyim sana da nıce takipçiler dileyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaç gündür sabırsızlıkla beklemedeydim :)) Hoş geldin , çok sevindim . Teşekkürler :)

      Sil
    2. Sevincim yarım kaldı geri 999 olduk :(

      Sil