#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Koleksiyon da Yapıyorum #2 : Minicik Parfüm Şişelerim

10 Ekim 2013 Perşembe

Koleksiyon da Yapıyorum #2 : Minicik Parfüm Şişelerim

 
 
Daha önce büyük boy şişelerimin bir kısmını burada paylaşmıştım. Bu şekerler de mini boy parfüm şişelerimin tamamına yakını.
 
 
 
 
Kumandayı da yakına koydum ki ne kadar minicikler görünsün.
 
 
 
 
Şöyle bazılarına yakından bakalım.
 
 
 
 
Nasıllar ?
 
 
 
 
Bunlar da anneli kızlı isimli fotoğraf çalışmamız :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Bazılarını kullanmaya kıyamasam da çoğu boş şişeler. Hepsini tek tek çok seviyorum.
 
 
Var mı sizin de şişe sevdanız ya da başka bir koleksiyonunuz ?

32 yorum:

  1. Çok tatlılaaaaar :) Bende şişe süslemeyi dusunuyorum sende boyle bir sey yapabilirsin..http://www.pinterest.com/pin/326862885426142163/
    özellikle asagıdakiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet , çok şekerler. Sade şişeler süslense çok güzel oluyor ama ben beceremem sanırım , yaparsan paylaş mutlaka.

      Sil
  2. çok güzel bir kolleksiyon, tebrik ediyorum...ben cam, porselen hiçbir şey bulunduramıyorum Bücürük çok afacan ve masa, şifonyer, tuvalet masası üzerinde ne varsa patisiyle aşağı atmayı oyun sanıyor, (top oynar gibi)yaramazlıktan yapmıyor tabii ki, onun en sevdiği oyun...ama böyle afacan kedim olmasa ben de parfüm şişesi birkaç tane olsun isterdim dekoratif olarak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah'tan bizim kedicikler uslu , gerçi geçen sene kapaksız kitaplığımdaki kitaplarımın çoğunu devirmişlerdi ama ,sanırım kokulardan ve sakladığım yerden dolayı ulaşamıyolar şişeciklere:D

      Sil
  3. Aaa çok ciciler nerden buldun bunları böyle minicik.. Çok güzel cidden..
    Sevgiler ve selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler , çoğu set olarak mini boy satılan parfümler , bir kısmı hediye , bir kısmı da boş şişe olarak hediye geldi. Kendi adıma devamının gelmesini diliyorum , sevgiler.

      Sil
  4. Şu an seni çok kıskandım :)))

    YanıtlaSil
  5. harikaaaa bende 1 iki tane vardı attım.aklımda bulunsun sna toplayalım

    YanıtlaSil
  6. Güzellerde sonra onları nereye kaldırılacağı konusu beynimde soru işareti :)) yer kaplayan koleksiyonlar hiç bana göre değil :))

    YanıtlaSil
  7. Ay harikalar ya mini mini şişeler :) Daha önceden paylaştığın şişeleri de hatırlıyorum :) Ben de magnet koleksiyonu yapıyorum. Her gittiğim yerden mutlaka magnet alır gelirim. Uzaklara gidecek olanlara da mutlaka magnet siparişi veriririm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Magnetleri de çok seviyorum ama koleksiyoncusu değilim :) Ben de herkese sakın parfüm şişelerinizi atmayın diyorum ;)

      Sil
  8. İstersen bende sana gönderirim bundan sonra atmam şişelerimi :)

    YanıtlaSil
  9. Rahmetli halamin kolanya siseleri vardi. Kendinden islemeli. Benimde cocukluktan kalma para koleksiyonum var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun inş. Evet ben de görmüştüm öyle harika şişeler birinde. Para koleksiyonunu sanırım daha önce de bahsetmiştik , ben de paralarımı bulabilirsem size gönderecektim ama tembel insan işte :(

      Sil
  10. Bende göndereyim biten şişeleri :) bende çocukluğumda peçete ve düğün kartı biriktirmiştim

    YanıtlaSil
  11. Tek kelimeyle hepsine bayıldımmmm

    YanıtlaSil
  12. Olmaz mı, 3 bavul dolusu şişem var, sık ev değiştirdiğimden eşim bıkmış durumda, her seferinde at şunları diye söyleniyor ama ben biriktirmeye devam ediyorum. Beyaz porselen, 25 yıllık kalem koleksiyonum, peçete ve kartpostal koleksiyonum var. Eski anahtar ve demir eşyalar biriktiriyorum. 2 yıl önce sadece beyaz renkte ve ilginç şekilli porselen demlik biriktirmeye başaldım ayrıca peluş oyuncak, yabancı ülke paraları, güneş gözlüğü ve daha sayamadığım bir ton koleksiyonum var. Tam şizofrenik yani:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruh ikizimsin sanırım , benim de var başka mini koleksiyonlarım , o şişeler atılır mı ya, Sakın dinleme eşini :) Eğer dinleyecek olursan bu tarafa doğru atabilirsin :)) Keşke paylaşsan da biz de görsek koleksiyonları.

      Sil
  13. vay canına ne kadar çok. benim oyuncak kolleksiyonum var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyuncak koleksiyonu harika olur , keşke görebilsem...

      Sil
  14. Çok tatlı bir koleksiyonmuş :)

    YanıtlaSil
  15. Ben kartpostal topluyorum. Siselere de merakim var. Ayrica pul kolleksiyonum var. Muhakkak her gelen zarfin pullarini aliyorum. Cok tatli bir koleksiyon.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de çocukken pul, peçete , kartpostal koleksiyonlarım vardı :)

      Sil
  16. Canım blog adresimi değiştiriyorum. Google ile sorun yaşıyorum. http://ahuca.wordpress.com yada www.ahukader.de takip edersen yine çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  17. parfüm şişesi kolleksiyonu yapanlar benimle irtibata geçsin ben kolleksiyonumu satıyorum 1000 küsür tane var 0532 441 92 78 den

    YanıtlaSil