#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Şerefine Olan İndirimler

3 Ekim 2013 Perşembe

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Şerefine Olan İndirimler

                                    
 
 
Hayvanlar günü indirimleri başladı. Migros, Kipa ve benzeri marketlerde Pet reyonlarına göz atmayı unutmayın.
 
 
Hazır indirim varken , Apaçi ile beraber online alışveriş sitelerinin de indirimlerine bir bakalım dedik.
 
 
 
İlk olarak kalbimizde özel bir yeri olan Haytap shop ile başlıyoruz. Haytap Shop'ta çeşitli ürünlerde , farklı oranlarda indirim var. Ayrıca 4 EKİM ' e özel yetişkin köpekler için 15 kg 'lık maması % 50 indirimli. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 
İkinci durağımız sık sık alışveriş yaptığımız Petsipariş.com. Burada da 4 Ekim'e özel  tüm ürünlerde geçerli % 10 indirim var. Kullanabileceğiniz kod :
2013448739809

Bu kod hariç ,sitenin diğer indirim ve avantajları da geçerli.
Buradan ulaşabilirsiniz.
 

 
Üçüncü durağımız yine sık sık mama aldığımız Petburada.com . 50 tl üzeri kargo bedava ve ana sayfada listelenen tüm ürünler % 50 indirimli. Buradan bakınız.  Mesela ;
 

Bosch Adult Mini Lamb & Rice - Kuzulu Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 3 KG  - 25 TL

 
 
 
 
                                       

                      Dördüncü durağımız Canpet. 4 Ekim 'e özel indirimli ürünlerine buradan göz atabilirsiniz. Ayrıca güzel hediyeleri de var. Buradan bakabilirsiniz.



 
 
Petza çok şık ürünlerin olduğu bir site. Üyelere özel 65 tl üzeri alışverişlerde geçerli 15 tl hediye çeki gönderiyorlar. Buradan bir bakın derim.
 
 
 
 
Bu biraz geç kalınmış bir haber. Hepsi burada.com'da da Pet reyonlarında % 50 indirim varmış. Bitmeden buradan bakmak lazım.
 
 
 
Evinde hayvanı olan ,hayvan severlerin işine yarar belki. Hem hazır indirimler varken belki ucuz mama alıp ,aç bir hayvanı doyurmak isteyen olur. Bu ucuz mama konusunda temizmama.com bir numara. :)
 
 
Sadece bir gün değil her gün koruyalım sevelim hayvanları. Sokağında kedisi , köpeği olan ve onlara iyi davranan insanlar ne kadar şanslılar. Bugünün hatırına en azından bir sokak hayvanını sevindirsek ne güzel olur. Bir avuç mama , birazcık su. O da yoksa bir okşama...  Sevgi her şeyin ilacı.
 
 
Sevgiyle kalın. Tüm hayvan severlere sevgiler.
İyi ki varsınız.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






 
 
 

4 yorum:

  1. Canım teşekkürler ben de sabahtır bütün sitelerdeki indirimleri araştırıyorum :) Bu arada zooplus.com.tr den hiç alışveriş yaptın mı bilmiyorum ama onlarda da ilk alışverişte geçerli 100 tl lik alışverişe 20 tl lik indirim var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapmadım tatlım , bakayım bir , ben de teşekkür ederim.

      Sil