#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | DUYGU ÖZLEM YÜCEL |

25 Eylül 2013 Çarşamba

Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | DUYGU ÖZLEM YÜCEL |






                           Yeni turumuzun konuğu Sevgili Duygu Özlem Yücel ve güzel kitabı Her Son Bir Başlangıçtır. Bizimle kalın , hem kitabımızı ,hem yazarımızı tanıyın ve daha bir sürü güzellikleri paylaşalım. Hem belli mi olur belki bu güzel kitabı kazanacak iki şanslı kişiden biri sizsinizdir. :)

 

                                         
 
Güzel yazarımızı kendi cümleleriyle tanıyalım ;
 




                                         20 Haziran'ın sıcak bir sabahı dünyaya geldiğimde inanın hayatımın yazı yazmak üzerine kurulacağını, hikayeler uyduracağımı, kafamdan karakterler yaratıp kalemimle o karakterlere can vermeye çalışacağımı ben de bilmiyordum.
Sonra ne olduysa oldu benden bir yazar doğdu...


         Şişli Terakki lisesinin okul sıralarında da, Marmara üniversitesinde blok derslerde dinlemekten koptuğum anlarda da, yolda, sokakta, evde hatta uykuya yakın anlarda yazdım da yazdım.
Sonra farkettim ki yazmak benim kaçışım, yazdığım dünyalar benim mabedim.
Derken bir gün peki ama ben niçin bu dünyaları insanlarla paylaşmıyorum dedim ve işte roman serüvenim böyle doğdu.



         İlk roman ikincisini, ikincisi üçüncüsünü doğurdu.
Zamane Aşkları yolumu açtı, Dengesiz Bir Aşkın Anatomisi dengesizce "hadi yaz ne duruyorsun" diye çığlık attı, Her Son Bir Başlangıçtır ise bana beynimdeki dünyanın dört bir yanından bambaşka dünyaların kapılarını araladı.
                  Her kitabım ayrı şey öğretti bana ve her okuyan ayrı yol gösterdi.
Ve ben yoluma kaldığım yerden devam ederken, beynimin alengirli kıvrımlarında yeni dünyaların pırıltılarıyla size masal diyarları yaratmaya adadım kendimi.


Keyifle okuyun, okurken başka dünyaları soluyun diye...


 
 
 
 
Ben kendi adıma çok memnun oldum yazarımızla tanıştığıma , kitabını okuduğuma. Hatta bir önceki yazımda gördüyseniz kitap biter bitmez , hemen diğer iki kitabını da aldım. En kısa zamanda okuyacağım.
 
 
Tur takvimimize de göz atalım ;
 
 
Kitap Tanıtımı için buraya
Toskana Yolculuğu için şuraya ışınlanabilirsiniz.
 
 
 


                                            Bu güzel de bizim yeni logomuz. Yazarımızın pozunda görüp merak ettiyseniz diye. Elbette konumuz kitap :) Bizimle kalın :)  Rafflecopter kutucuğu ile Çekilişimize katılmayı unutmayın.

a Rafflecopter giveaway

2 yorum:

  1. asabi bakireciğim ben geçen sefer da bu turdan bir şey anlamamıştım yine anlamadım :) ama bazılarını takip ettim.hepsini mi takip etmek gerekiyor ? yarıdan fazlasını takipteyim zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım , turda incelediğimiz kitapla ilgili tüm detaylara bakmak için hepimizi takip etmen elbette daha iyi , çekilişe katılmak için kutucukta yazan şartları yerine getirmen gerekiyor. Hepsi zorunlu değil ama hepsini yerine getirirsen çekilişe toplam 19 hakla katılıyorsun.

      Sil