#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Kitap Okumak İster misin ?

2 Eylül 2013 Pazartesi

Kitap Okumak İster misin ?

 
 
Tesadüfen gördüğüm bu mükemmel siteyi sizlerle de paylaşayım dedim. Gönüllü , ücretsiz online kütüphane görevi yapan bir site diyebilirim. İlk gördüğümde hem şaşırdım hem de pek inanamamıştım. Sonra test ettim , onayladım.
 
 
 
Ne zamandır okumak istediğim iki kitaba kavuştum böylece. En kısa zamanda okuyup geri göndereceğim ki başka kitap severler de faydalanabilsin. Kitaplar ücreti ödenmiş bir şekilde PTT kargo ile geldi. Kitapların altında gördüğünüz zarfta da geri gönderim ücretini nakit olarak göndermişler. Vay be diyorum , kendilerini tebrik ediyorum. Dilerim çalışmaları devam eder , kitap okumak isteyip , alamayan, bulamayan bir sürü insanın derdine derman olurlar.
 
 
 
Buraya tıklayarak Facebook sayfalarını  inceleyebilirsiniz.
 
Buraya tıklayarak sitelerini inceleyebilirsiniz.
 
Youtube hesabı için buraya  ,
 
Twiter için buraya ışınlanabilirsiniz.
 
 
 
 
Tüm sorularıma candan cevaplar veren , samimi bir yetkiliyle seçtik kitapları . Bu yakın ilgileri için çok çok teşekkür ederim. Sizlere de şiddetle tavsiye ederim.
 
 
Şimdiden keyifli okumalar...
 
 
 

18 yorum:

  1. Inanamiyorum.. Gercekten boyle bir uygulama var mi? Gercekten yurekten helal olsun diyorum..

    YanıtlaSil
  2. Hemen hem de hemen sitelerini ziyarete gidiyorum.. Mükemmelmiş..:))
    Selam ve sevgiler..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin , Özlem ablaccığım , gördüm tatil yaramış.Çok keyifli görünüyordun. Bol kitaplı günler , yakışıklılara öpücükler.

      Sil
  3. Bende hemen gittim ve beğendim. B
    Çok güzel bizede gelsin kitaplar bakalım tanıtımını yapalum.
    Çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten inanılması zor bir siteymiş :) Yürekten tebrik ediyorum kendilerini...

    YanıtlaSil
  5. BENDE DÜN KEŞFETTİM BURAYI
    GERÇEKTENDE ÇOK İLGİNÇ
    HAYIRLI GECELER

    YanıtlaSil
  6. İlginç ve faydalı bir site. Pek çok kişinin işine yarayacağına inanıyorum. Ancak kitapları yıldızlamaları çok inandırıcı değil. Gelişi güzel verildiğine inanıyorum. (Eğer bir art niyet yoksa)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Art niyet olduğunu pek sanmıyorum. Bir sormalıyım :)

      Sil
  7. Ama bu çok ilginç :) Hemen inceleyeceğim ...

    YanıtlaSil
  8. Yani kitabı okuyup geri gönderiyorsunuz ve ücretini onlar veriyor,bedavaya.Gerçekten vay be demek düşüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk duyunca kocaman vay be dedim , okudum kitapları bugün geri gönderdim.

      Sil
  9. Bende hemen bakıyım su siteye merak ettim sevgiler :*

    YanıtlaSil