#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Dermovil.com Alışverişim #1

31 Mayıs 2013 Cuma

Dermovil.com Alışverişim #1



Bugünlerde alışveriş yazılarım biraz sık olacak , çünkü epey bir biten ürünüm var. Oganicum şampuanları daha önce bulunduğum yerden almıştım , yanılmıyorsam 19 tl idi. Dün alışverişe çıkmadan bir netten bakayım dedim ve dermovil 'de epey uygun fiyatlar ve kampanyalarla karşılaştırdım ,aradım taradım , hiç duymadığım bir site ama deneyeyim bir dedim. Önce çevrimiçi destekten ulaştım kendilerine , anında cevap verdiler. Sonra telefonla siparişimi oluşturduk. ( Beklemek istemedim , teknik bir arıza vardı ). Görüştüğüm müşteri temsilcisi bayan hem çok ilgili hem de çok şekerdi :)


Neyse 3 al 2 öde kampanyasından aldım şampuanlarımı. ( Maviler anneme ). Hazır almışken denemek istediğim Minoxil'leri de daha ucuz görünce aldım. 3 ay deneyip sizlerle paylaşacağım.





                                                       Minoxil'den önce şu an kullandığım başka markanın benzer vaatleri olan ürünü kullanıyorum. Bir hafta içerisinde 3. kutum bitmiş olacak , onun yorumu da gelecek.

                                             Sitede hem kapıda nakit ödeme seçeneği var, hem kredi kartıyla site üzerinden ve kredi kartıyla hem de taksitli olarak kapı da ödeme var. Bankadan kaynaklanan geici bir sorun olduğu için ben kapıda nakit ödemeyi seçtim. 29 Mayıs öğleden sonra oluşturduğum siparişim Yurt içi kargo tarafından 30 Mayıs öğleden sonra teslim edildi. Hepsi sağlam , son kullanma tarihleri iyi , temiz ve düzgün paketlenmiş şekilde geldi. Çok memnun kaldım.


Göz atmak isterseniz buradan  uğrayabilirsiniz.



 



4 yorum:

  1. Aaa indirimler çok iyi herhalde. Ben de ilk defa duydum bu siteyi. Ama gidip bir bakmakda fayda var. Sen de güle güle kullan arkadaşım inşallah...

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan ^_^

    YanıtlaSil
  3. hemen tıklayıp bakıyorum saç ürünlerine benim de ihtiyacım var güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  4. Hepinize çok teşekkürler, ben çok memnun kaldım.

    YanıtlaSil