#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti-1 : Takvim Kızı | OCAK || Audrey Carlan

10 Ocak 2017 Salı

Okudum Bitti-1 : Takvim Kızı | OCAK || Audrey Carlan





                             Herkese merhaba. 2017 yılına ait ilk kitap harika ötesi kapağı ile Takvim Kızı Ocak olsun istedim. Arkada da takvimim göz kırpıyor sizlere. Arkadya Bitter 'den okuduğum ilk kitap oldu. Şubat kitabı da elimde ama onu Şubat ayına saklıyorum. Cildi, kapağı, puntosu harika. Bu güzelliği kutlamak için yaklaşık on sene sonra ilk defa kardan adam yaptım. Zaten yaşadığım yere de sekiz yıldır ilk defa bu kadar kar yağdı. Kardan adamım asık suratlı değil, sarkık bıyıklı. :) Saçlar ve bıyıklar %100 kendi saçım. Düşünün nasıl bir kar sevinci yaşadığımı. 


              Uzun girizgahtan sonra kitaba dönecek olursam, bir oturuşta kolayca okunan, eğlenceli, tatlı, erotizmi rahatsız etmeyen bir kitaptı. 


            Mia, kumarbaz babasının hayatını kurtarmak için para bulmak zorundadır. Hem de öyle az buz para değil. Kısa sürede çok para kazanması lazım yani. Teyzesi sayesinde, onun eskortluk şirketinde işe başlar ve taa tamm  böylece Ocak kitabında ilk işine dair yaşananları okumuş oluruz.  İlk  müşterisi de zengin, yakışıklı, sexy Weston Charles Channing. Ah bu mükemmel erkekler, kitaplarda çıkıyor sadece sahneye. Ne yazık , değil mi? Senaryo yazarlığı yapan yakışıklı Wes öyle bir jest yapıyor ki gel de aşık olma , diyeceksiniz. Kısaca tadı damağınızda kalacağı garanti olan, eğlenceli bir seriye ilk adımı atmış oldum. Şubat 'ı bekliyorum. 






      
... Gerçek aşk diye bir şey yoktur. Yıllarca bunun aksini düşündüm. Hatta onu bulduğumu sandım. Hem de dört kez.



... Gerçek aşkın kutlama kartı üreten şirketler ve aşk romanlarıyla romantik komediler yazan insanlar tarafından uydurulmuş bir şey olduğuna inanma sebebim de oydu. Adı Blaine 'di. Ancak Lucifer ismi ona daha çok uygundu.



... ''Sürpriz!'' Yüzündeki gülümseme büyüleyiciydi. İşte, bu hiçbir zaman unutamayacağım bir şeydi.

''Ana karakterin adını Mia olarak mı değiştirdin?''
''Evet,'' dedi Wes, ama bunu neden yaptığını anlamamı sağlayacak herhangi bir şey eklemedi.

Birkaç kez gözlerimi kırpıştırdım, Wes'e bakarken gözlerim doluyordu. ''Neden?''

''Çünkü sen önemlisin.''



... ''Ne zaman seni çözmüş olduğumu düşünsem, hemen bambaşka bir şey yapıyorsun.''





... Wes'le gerçek bir çift olsak neler olabileceğiyle ilgili düşüncelerim telefonumun sesiyle kesintiye uğradı. Zaten böyle bir seçeneğimiz yoktu. Wes bunu biliyordu, ben de öyle. Böylesi yeterli olmalıydı.





ARKADYA  BİTTER

Çeviren: Esra Çetin
1. Baskı Aralık 2016
138 Sayfa



           

4 yorum:

  1. Sanırım hızlı ve kolay ilerleyen bir kitap :)

    YanıtlaSil
  2. O zaman bu kız her ay biriyle olup seneyi tamamlayacak da en son kime aşık olacak? İlginç ama bana kalırsa ticari kaygı var bu işin içinde. Her aya bir kitap toplam 12 kitap ve işin ilginci 12. kitap bitmeden biz ne olacağını öğrenemeyeceğiz.

    YanıtlaSil