#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti- 31: Batan Güneş || Osamu Dazai

4 Eylül 2019 Çarşamba

Okudum Bitti- 31: Batan Güneş || Osamu Dazai





              Kitap seven herkese yeniden merhaba. Bu defa arayı açmadım.  Osamu Dazai de ilk defa okuduğum yazarlardan. Olvido Kitap ile de ilk tanışmam oldu. Modern Japon edebiyatının en önemli ve en ilginç yazarlarındanmış Dazai. Bence de ilginçti. 

           Savaş sonrası her yönden dağılan bir ailenin oldukça hüzünlü hikayesini anlatıyor bize Dazai. Yazarın hayatı hakkında okuduklarım da kitaptaki karakterlere kendinden bir şeyler kattığını söylüyor. İncecik bir kitap ama zor okunuyor çünkü üzüyor. Anlatımı gayet güzel, çeviri de iyi olmalı ki sorunsuzdu her şey. Yazarın başka kitaplarını da okuyabilirim .






''İnsan tüm Yaradılışın efendisi olmakla övünüyor, ama esasta, diğer yaratıklardan pek farkı olmadığı anlaşılıyor...''


''Hayatını yaşamak. Yaşamak. Muazzam bir girişim, insanı endişeye boğacak kadar.''



OLVİDO KİTAP

Çeviren: Esin Talu Çelikkan
2. Baskı Eylül 2018
126 Sayfa


3 yorum:

  1. Japon edebiyatın dair pek bilgim yok. sayenizde yeni bir yazar ile tanışmış oldum..

    YanıtlaSil
  2. Bu kitap listemde. Okuyacağım inşallah:)

    YanıtlaSil
  3. Bende de yazarın Mor Bir Serserinin Gezi Notları kitabı var. Merak ediyorum çok.

    YanıtlaSil