#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Ufak Bir Mama Alışverişi-2: Petimce.com

4 Eylül 2019 Çarşamba

Ufak Bir Mama Alışverişi-2: Petimce.com




          Kedi seven herkese merhaba. Petimce'den daha önce de minik bir alışveriş yapmıştım. Özenli ve hızlı gönderilerinden memnun kalmıştım. 
   



          Evde kedi nüfusu fazla olunca mamalarımız da sık tükeniyor. Şirin poz verdi ama bu defa mamamız Şeker'e özel. Bu yaz çok zayıfladı. Çok severek yediği mamaları bile yemiyor. Ev yemekleri istiyor, mecbur veriyoruz ama tamamen mamasız da kalmasın istiyorum. Geçen defa küçük versiyonlarını almıştık severek yedi az da olsa. O yüzden Sanabelle'in kısırlaştırılmış kediler için olan mamasını severek yiyeceğini umuyorum yine. 

Petimce sitesindeki kedi mamalarını incelemek isterseniz :

https://www.petimce.com/kedi-mamalari



            Minik paketler de evimizin abisi Apaçi için mini deneme versiyonları. Onları da buradan inceleyebilirsiniz. 




    Hızlı ve özenli bir şekilde gönderildi. Düzgün bir şekilde de bize ulaştı. Hayvanları sevmeyi unutmayın. 

3 yorum:

  1. Fotoğraflarda çok tatlı çıkmış mamalarını çok sevmiş sanırım.

    YanıtlaSil
  2. Allahhım gözlere bak <3 Petimceden bende daha önce alışveriş yaptım tavsiye ederim şuanda da fiyatlardan ötürü nd petzzshop sayfasından sipariş veriyorum.

    YanıtlaSil