#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti -138 : Tünel || Tim Weaver

14 Kasım 2014 Cuma

Okudum Bitti -138 : Tünel || Tim Weaver





                                   Tim Weaver 'in David Raker macerasının üçüncü kitabı ama ben kendisiyle yeni tanıştım , zaten her kitapta farklı maceralar yaşanan serilerden olduğu için sorun olmadı , gayet severek okudum , akıcı , merak uyandıran , ilginç bir kitaptı. 



                                   Eski gazeteci, yeni ve oldukça bilinen bir dedektif olan David 'in avukat olan sevgilisi Liz ile keyifli bir ilişkisi , rahat sayılabilecek bir hayatı vardır. Bir gün Julia Wren isimli bir kadın kocasının kayıp olduğunu söyleyerek yardım ister , böylece gerilimi giderek yükselen bir maceranın içine girer. Julia 'nın eşi Sam her sabahki gibi işe gitmek için metroya biner ve kaybolur. İşin ilginç tarafı metrodan indiğine dair hiçbir görüntü yoktur. Adeta yok olmuştur. David , Sam 'i ararken ben de çeşitli komplo teorileri ürettim , çok akıcıydı.  Yer yer şaşırttı. Gerilim filmi izler gibi okudum. 





... Sam alışkanlıklarına bağlı bir insan değildi, bu da bulunmasını zorlaştırıyordu. Rutinini bozmaktan kaçınanlar bir iz bırakırlardı, aynı yolu kullanır, aynı yerde mola verirlerdi.




... Hayatınızdaki en önemli insanı toprağa vermedikçe, acının insanlar arasında kurduğu bağı anlamanız zordu...




... x gibi adamlar bir sıfırlama düğmesi gibiydiler, bir insanın diğerine yapabileceği her şeyi gördüğünüzü sandığınızda ortaya çıkar, daima daha kötü insanların olacağını fark etmenize neden olurlardı.








                                                              EPHESUS YAYINLARI 

                                                           Çeviren : Süreyya Çalıkoğlu
                                                                           2014
                                                                        464 Sayfa

2 yorum: