#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti- 109 : Ejderin Büyüsü | G. A. Aiken

4 Eylül 2014 Perşembe

Okudum Bitti- 109 : Ejderin Büyüsü | G. A. Aiken




                                       Bu ejderleri çok sevdiğimi daha önce söylemiştim. Serinin ilk kitabı yok bende , yorumum burada:  Ejderin Aşkı  , ikinci kitap yorumum şurada : Ejderin Arzusu  ve üçüncü kitap yorumum da orada : Ejderin Tutkusu  . Hepsini keyifle okudum , özellikle kitapların kitaplığımda duruşu çok tatlı ( 3. ve 4. kitapların duruşu bir harika ).





                                  İlk kitaptan beri gülerek , eğlenerek okuyorum. Birbirleriyle yer yer atışmaları , yer yer kafa göz yarmaları çok keyifli. Her ailede olduğu gibi birbirlerine girseler de tehlikeli bir durum söz konusu olunca tatlı bir kenetlenme  oluyor.  


                                 Ejderin Büyüsü , genel olarak Keita ve Ragnar 'ın hikayesini içeriyor.Keita , Ragnar 'ın babasının esiriyken bir şekilde Ragnar ile yol arkadaşı olmak zorunda kalıyorlar.  Keita , Güney Kraliçesi Rhiannon 'un fazla çapkın olan kızıl ce çok çekici  kızı.Nam-ı diper Yılan Keita. Ragnar ise tüm sürülerin ejder baş lordu. Mor saçlı , Yıldırım Ejderhası. Kısaca Kurnaz Ragnar. İlk izlenimleri hiç de öyle aşk yaşanacak gibi değil , Ragnar 'a göre Keita akıllı olmayan , tek derdi erkekler olan , şımarık bir prenses. Bir önceki kitapta Dagnar ile olan durumları da vardı hani. Bu aşk olmaz derken , ufak ufak birbirlerini tanımaya başlıyorlar. 


                                 Uzun bir aradan sonra ailesinin yanına dönen Keita sayesinde efsanevi ejderlerimizin hepsini tekrar görüp seviniyoruz. Bol eğlence , bol macera bundan sonrası. Savaş çanları da çalıyor . Daha fazla anlatıp Ejderin Büyüsü 'nü bozmayayım , okuyun bence , çok tatlılar.









...  Dizlerine uzanan koyu kızıl saçlar , mükemmel ve çıkık elmacık kemikleri, üstünde hafif çiller olan küçük bir burun ve o müthiş dolgun dudaklar. Ama Ragnar 'ı büyüleyen o koyu kahverengi gözlerdi. Sonsuzlardı sanki, her erkeğin içinde kaybolabileceği karanlık çukurlar gibiydiler.





... '' Seni kızdırmak istememiştim ''
'' Bu bir özür mü?''
'' Hayır, '' diye itiraf etti Ragnar. '' Değil. ''
''Senfeci derecede ... sinir bozucu bir adamsın. ''
''Öyle derler.''










                                                                                          EPHESUS YAYINLARI 
                                                                                              Çeviren : Alp Levi
                                                                                                       445 Sayfa

4 yorum:

  1. Merhaba ben keşif etkinliğinden geliyorum. Blogunuzu çok beğendim, bu tarz kitapları ben de severek bir solukta okuyorum. Severek takibe aldım sizi. Bana da beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim , geldim bile :) Ben de ara ara her tarza şans vermeye çalışıyorum. Kişisel gelişim bile okuyorum , o derece yani :))

      Sil
  2. okumadım ya okuyum tamam :) çok tatlı anlatmışsın :)

    YanıtlaSil